Thursday, February 26, 2015

Melur & Thyme KLCC

salam..
sebelum ke Aquaria haritu kami makan dulu..dah lama nak try si Melur ni tapi byk sgt halangan dan rintangan nak pegi..haha gitu..so pada hari berkenaan no excuse..nak jugak makan kat Melur..lagi pon mmg dah time makan Fayedh..kang meroyan pulak laparrrr..die x blh makan lambat yer, nanti masuk angin, ptg sikit kang ko siap die muntah!

model baru..restoran ni berdepan je dgn Harrods cafe

buku menu..Fayedh makan bekal..tp x habis pon, biasalah, makanan mak pak die jugak yg sedap
masa pegi tu dah fikir mesti ramai gila org..tah2 kena q, tp nasib baik, x de org sgt..budak waitress tu siap boleh melayan2 si Fayedh..jom tgk pilihan makanan kitorang

appetizer..tomato salsa dip..served with nachos..rm17..aku suka kuah tomato salsa tu..sedapp..Fayedh asik mintak popok2 pastu habis berterabur..bukan makan..

deep sea aglio olio..rm37..en suami punya. rasa ok, tp mcm masin sikit..rasanya sedap lagi kat Jibby & Co..

grilled herb chicken rm29..sos die tu sedap..ayam perap sempurna, mula2 makan ok la..pastu lama2 jadi muak pulak..Nampak sikit tapi bercinta nak habiskan


budak buat kacau..x penah tenang mama papa nak makan..eii geramm!kitorang lepak luar je, sbb Fayedh suka buat sepah
overall so so jela..tp byk lagi menu2 lain yg boleh cuba..antaranya peking duck, duck satay, crispy chili baby crab, carbonara with smoked duck...aku ni x makan duck..Tanya en suami die x teringin pulak nak makan masa tu..so mungkin la kena repeat kot..ke x payah?ntah la..hahaha..lepas makan terus g Aquaria..gambar resto xde..boleh carik kat blog2 lain mungkin..hehe, ok la sekian sahaja..tata

1 comment:

~Beb~ said...

Bosa dah anak omak ni haa..!

Lama tak mai sini. LAma tak on9 laptop sobona eh. hehehhe

swiss garden tuh ktorg booking smlm gak utk next mth. this mth ade hal. nak ngayau pd. Ade tgk promo hibiscus pd lom? ke dah poei?