Tuesday, November 25, 2014

4th Wedding Anniversary



salam
lama menghilang sbb sibuk dgn final exam hari tu..bz nau menelaah..tp dalam dewan blur jugak!hehehe..tanggal 19 November 2014 genap 4 tahun usia perkahwinan kami..alhamdulillah dikurniakan rezeki yg secukupnya, dikurniakan seorang cahayamata dan kebahagiaan..cewaaahhhh!apa yg special utk anniversary kitorang ni?xde apa2 sambutan pon sbb nya hari anniversary hari tu aku punye last paper utk final exam..sedih gilaaa!hahaha..so plan jugak nak pegi makan kat mana2 berdua2an je tp blm kesampaian lagi,,asik la x jadi..hehe, insyllah ada la masa tu nanti..dan jugak ada short trip nanti bulan disember..x jauh pon,,pegi dekat2 je, just nak spend masa sama2 dgn anak sekali..rehat2..

itu dulu la untuk update hari ni..nanti2 dtg la mood rajin tu balik..
tata :)