Monday, June 9, 2014

How Time Flies

salam..
cepatnya masa berlalu..gitu la gambaran sekarang nih..
masa apa??masa anak aku ni ha membesar..cepatnya la haiii..hujung bulan depan die dah setahun ok..cepat sgt..n sekarang ni die dah belajar2 berjalan..belum 11 bulan lagi..penatnya mmg x terkata la menjaga die nih..x reti duduk diam walau 5 saat..ada je keje die nak buat...fenat yeee...terlampau lasak kalau merangkak tu..

apa2 pon selpiiee dulu..hihi
adik oiii,,jangan la cepat sangat membesar tu...rindu awak baby2 dulu time x blh buat apa tu..hihi,,tergolek je comel2..ni aku share video semalam die dah mula nak beraksi dan berani2 lepas tgn utk berjalan..arghhhhhhh cepatnye besauuuu!!


*insyllh esok aku update cerita Fayedh's 1st vacation gittew!


1 comment:

shura shushi said...

Nak berjalan dah, best best :))