Monday, April 7, 2014

Umayr Fayedh di mana-mana

salam
sorry lama sgt x update..makin lama makin malas..hahaha,,masa tu ada je kadang2 duduk ofis xde kerja  tp mls nak transfer gambar2 ni dalam pc..esok la esok la langsung x berbuat jugak..hari ni cerita anak lagi..fayedh dah 8 bulan lebih...perkembangan terbaru die dah merangkak dan memanjat..letih mak kau ni...semua tempat die jelajah,paling suke ceruk2..mainan die x nak main, nak barang org..ubat nenek die la, botol air nenek die la die suka main..lagi satu remote tv..kalau dpt kat tgn die mmg ko x kan dapat menghayati layan drama..hehehehe



tah apa la membebel tu agaknye..mulut bising die ni ye,tangan kaki mulut blh beroperasi dalam 1 masa..miahahahahaha

bapak jadik pemerhati..



die blh je melayan perasaan die sorang2..kdg2 tu sampai aku dah tahap x kuasa nak ngejor..pegi la dik mana nak pegi pon..

penat tau, ni blm lagi berjalan..lagi merata la kawasan jajahan die..xpe la,,asal kau bahgia nak..mak turutkan ajo...
ok lah,,blh x nak cerita tu je??hahahaha,,nanti aku buat entry pasal solid food fayedh ye..punye la dah 8 bulan baru nak cerita kan..tu pon kalau rajin la..kalau malas tu mahap kan je ye...


No comments: