Thursday, January 23, 2014

Konvokesyen Ke-41 UKM

salam..
lama x update kan..menyepi pule..ehehe..ok,hari ni nak update cerita pekasam..thn lepas punye..lagi peram lagi sedap kan..ni cerita en suami punye konvokesyen oktober yg lalu kat UKM..payed baru 3 bulan masa tu..habis jugak study en suami..jeles aku yg x habis2 lagi ni..sabar2..sebenarnye tggu gambar dari photographer x sampai2..semalam baru sampai,so hari ni terus update..ada lagi gambar sebenarnya yg en suami x ambik lagi kat kedai gambar,,gambar yg atas pentas..tah bila nk pegi pon x tau ler kat shah alam nun..en suami punye sesi petang..x best ok,,sbb kelam kabut kalau petang nih..kalau pagi mgkin lagi best..dah la aku ada kelas time tu, harus ponteng ye..nasib lecturer ok..so kami gerak 2 kereta je sbb adik beradik en suami yang lain x dapat turut serta..adik bongsu die je pegi dgn mak ayah..xpela kan..sampai2 je mmg plan nak g amik gambar studio dulu,kalut jugak time tu sbb x study betul2 kat mana diam nye tempat ambik gambar..sampai punyela awal,,berpusing2 kat karnival tu x jmpa..brochure yg ada no telefon tertinggal pulak kat rumah,,mmg hazab..dah la panas,kesian anak mak!xde jalan lain call mak aku kat rumah suruh carik brochure tu utk dptkan no telefon..bila call rupanya bukan kat area karnival tu..kat tmpt lain rupanya,,tp still dalam UKM tu la cumanya paking dah la jauh, kereta byk,,masa dah suntuk..terpaksa jugak amik kereta sbb kalau nk berjalan kaki ke tempat tu mmg patah tulang peha..keluar balik amik kereta pegi tempat tu,,nasib org tu memahami dan bagi kitorang parking sampai atas dan x yah q sbb sidang petang nak mula dah..terus amik gambar..berpeluh2 okay!sabar jela..


alahaii manjaku tu..terlentok pulok..die tgh tido tu masa tggu en suami isi form dan buat bayaran..sekali bila sampai masa terpaksa angkat je terus dukung..itu yg hasilnye mcm tu sekali..hehehe,,xpela..sok adik besar adik tgk la rupa adik yg comel tu..kihkihkih


papa baru keluar dewan..
oh ya,,aku x masuk dewan pon sbb 2 org je kan..so biar la mak n ayah mertua yg masuk..en suami pernah cakap yg degree ni mmg utk mak n ayah die..master baru utk isteri tercinta..cececece...insyllh..en suami mmg kuat belajar tau,,niat die mmg nak sampai PHD cuma sekarang ni kekangan kewangan sikit la kalau nk sambung terus..makan masa sikit ye..xpela, janji semangat tu ada..semangat aku je xde,,x sabar naa nak abiskan degree ni pastu mcm x kuasa nak sambung2 dah..cukup lah kot..kalau keinginan tu datang pon mgkin lambat lagi..haha,,tgk la nanti cmne..
masa ni hujan..x dapat nk g amik gambar outdoor lambung2 topi..sighh

:)

papa baru lepas tukar bekalan saya..hehe

hehe,,bukan main cover muka aku tgk..
family portrait ;)
ok la,,nanti kita sambung cerita lain ye..ada lagi cerita yg x berapa nak basi sgt..tggu ye..

No comments: