Thursday, December 5, 2013

Birthday Party Khalil

salam dan selamat pagi..
ok,,ni cerita hujung minggu haritu..kami ke birthday party Khalil anak buah bongsu kite tu..dah 6 thn dah die..kejap dah besau..manja nye nek moyanggg,,cmne la nk school sok tu..hehehehe

mulakan dengan gambar tuan belog bersama anak tersayammmm..hehehe

gerak awal jugak lepas Fayedh mandi..mak die x smpt nk pakai gencuuu..kelam kabut siakan brg2 anak..budak kecik ni dah xnk duduk dalam carseat..nk berdiri manjang tgk luar..biasaaaa die tuuu ;)

candy buffet

dino theme

cupcakes juge dinoo

kek bday yg direquest oleh Khalil..nak ada sungai, gunung berapi..kelassss imaginasi kau ye...

jemputan

menu sume buat sendiri..no catering ok..rajin akak aku..haha,cuma bakar2 tu je die upah bibik2 yg tuan xde pergi bercuti..gambar makanan x smpt nk snap..

tunggu show..ada magician ye masa tu

uncle Michel jadi bahan..hehe

bday boyy
 
bday boy lenjun ha..main je
ok,itu je dulu buat masa ni..jmpa lagi.. ;)


3 comments:

~Beb~ said...

Bestnye bole bwk jln2 dah. Sarah bole bwk dekat2 je. Nti nk tido Sarah merengek nak katil tilam. Mami seram nk bwk jauh2. Paling max bole bwk dkat2 yg menelan masa 1jam je. Jj je la ye x?

Psal pipi merah tu hari tu Sarah ade jgk kena. Alasan neneknya sbb sll kne cium. Ye kot. Dh merah jdi kering n ngelupas. So msa mndi aku cuba le ltk sabun mandi dia. Alhmdlh berkesan plak. Lps tu elak dah. Memule x la bsabun smpi ke muka/pipi kn ble mndi. Huhuhu. Organic sabun nya. Beli kt kiddie garden s2 jugek

Ili Syazwani said...

beb-hahah,,sarah dah brp bulan ek?memula dulu takut jugak nk bawak jalan2,,tp dah besar sikit ni ok dah..lagi pon umah kakak,,nk tido masuk je bilik anak die..hehe

tula,,ada yg cakap lepas menyusu x lap betul2..patutnya kena lap dgn kain suam..tp mls nk buat kan..huhu

~Edayu Zamrey~ said...

besday party akk ko mmmg x pernah menghampakan sangat syokk wooo kat sana