Wednesday, December 19, 2012

Rehat

salam kawan-kawan...
sory ler blog agak menyepi sikit..kasi tuan belog rehat pulak la..hihi,so just short update..lately ni bz sikit dgn check-up mak aku..ikutkan jumaat ni kene operate..tp semalam last check up x jadi pulak..doc tu ada meeting la apa la..tunda pulak hari isnin minggu depan..so minggu depan aku bercuti la seminggu sbb mak aku operate lutut..paham2 sudah lah ye..nasib boss memahami kali ni..doakan pembedahan tu berjaya dan mak aku blh jalan kembali tanpa rasa sakit..so mungkin ada, mungkin xde la aku nak up cerita2 baru..tapi yg pasti next year ada cerita best yer!stay tuned! ;)

*mohon maaf atas entry tiada gambar ni..

sekian

No comments: