Thursday, November 22, 2012

yeayy,,BERJAYA

salam..
akhirnya aku berjaya carik jalan penyelesaian terhadap masalah yg memanaskan hati aku semalam..overlimit utk upload gambau..huhhh..pagi tadi saja gatal tambah new blog tp tetap x berjaya sbb masih guna under emel yg sama..so google punye google jmpa tutorial yg blh menyelesaikannya..so,aku share jela link die kat sini ek..korang blh refer kat sana..cuma perbezaan nye masa tu dah lama die buat tutorial tu..skrg kan blog dah berwajah baru..so pandai2 la..sbb aku mmg x rajin nak buat tutorial baru..haha,,gile kejam kan..TQ sangat2 utk tutorial yg die buat..berguna betul!

ni link die,,KLIK je

sekian

No comments: