Monday, November 12, 2012

Our 6th Trip @ 2nd Wedding Anniversary | Melbourne - Highlight

Assalammualaikum w.b.t kawan2... 
heeee,,kemain panjang kan...ok lah,,hari ni merupakan hari pertama masuk kerja setelah 2 minggu bercuti2an..actually ke Melbourne ni 2 minggu lepas dah..tp disebabkan balik Melbourne hari tu terus sambung final exam,so cerita harus lah tertangguh..hihi..xpola kan..xde la lama sangat peraman nye.. ;)
so masuk ofis hari ni blur jugak,,rindu pon ada..cehhhh!rindu dan rasa x sabar2 nak masuk ofis disebabkan bos xde..berkursus smpai 14 Disember depan..Disember ye,bukan November..ahhh heaven!

ok la,,berbalik kepada trip ke Melbourne hari tu, yg btl2 ada kat bumi Melbourne tu actually 4 hari je..tu je hari yg penuh..2 hari lain tu dah dikira perjalanan pegi dan balik..8 jam dalam flight mmg azabbbb..pegi tu la,,susah nak tido, balik tu dah kepenatan,anak mat salleh kat belakang seat aku melalak pon aku still boleh membuta..hehehehh..ehh ok lah,x nak cerita lanjut,sbb nye entry ni kite tgk highlight je dulu k..harap bersabau.. mohhhh!!

Tullamarine Airport Melbourne
our hotel - Best Western Atlantis
Flagstaff Garden
Queen Victoria Market
Brighton Beach
@ Federation Square

all public transport
Phillip Island Tour
Phillip Island Tour
Penguin Parade
Great Ocean Road Tour

Webb Bridge
Puffing Billy
Lakeside
Fitzroy Garden
so,itulah ringkasan sedikit sebanyak tmpat2 yg aku jejaki di Melbourne..alhamdulillah, segala perancangan yg aku dan suami buat berjalan dgn lancar dengan izinNya..so far, apa yg di PLAN semua dapat pergi..cuma 1 tmpt je x dpt..akan di share kemudian ye..

sekian

4 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

koalaaaaaaaaa!

Cik Aja said...

Suka baju Oren dgn kain itam !
Pndai uols dress up..I loike :)

wAnNy said...

maya-dah dapat kan..diam2..hehehe

wAnNy said...

aja-hahah,,sekejap je tuh..dah sejuk x ingt nak cun2 dah..