Wednesday, October 10, 2012

apa boleh buat??

salam kawan-kawan..
haha,,rasa nak tergelak je daripada td..hilang sikit stress buat assignment yg x siap2 tuh..dah,,malas cakap byk..jom sama2 gelak...

nahh,,ambik obattttt...
nampak x??nampak x??x nmpk??haha,,ni jadual kelas en suami yg bakal bermula oktober ni di Semester 7..jeles haku..tp disebabkan raya, kelas nye berganjak ke november..sekali tgk2 start on 3 November...what the???? *again!
insyllh flight akan touched down pada pukul 7.25 pagi pada 3 November tu..so gitu gini tah pukul berapa setel kan..hehe,,kesian en suami..tp kene jugak gelak td,,sbb die sebok dok meng"gud2"kan aku sbb 4 November tu aku ada paper utk final..haaa buat lagi dosa kering..hehe..
xpe la abam,,kelas je pong..pegi la lambat sikit..kelas pertama xde kuiz or exam..relax sudahhh..kan kan kan???

sekian

3 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

hahahh 2X5 je korang berdua ni ahhah

Miss Uya said...

haaa..elok le tu.. gud2kan balik

wAnNy said...

maya n sue-hahah..kann..tah pape je..nsb lerrrr