Tuesday, September 18, 2012

Purple Theme!

salam kawan-kawan..
hari ni xde monday blues kan..okay sikit la daripada kene keje hari Isnin kan..heheh..okay,seperti tajuk di atas, sambung lagi cerita kawen2 cousin aku dengan tema Purple..kali ni belah kitorang pulak..majlis diadakan pada hari Sabtu 15 September tu di Grand Selangor Ballroom, Grand Dorsett Hotel Subang..siang tu aku ke Melaka..ex housemate masa kat jempol dulu pon kawen..tu later2 story k..balik je petang tu aku tgk jam dah dekat pukul 4 ptg..aduh,,mcm dah lambat je..nk gerak dalam pukul 6.30 petang..sempat x aku nk mekap2 nih..muahahaha..tetap nk glam kan..aku dah janji dgn kak andam aku dulu nk pegi rumah die dalam pukul 5..tp pukul 4 baru kat RnR ayer keroh lagi..huishhhhh..aku sound kat en suami suruh cepat mmg mcm halilintar die bawak..smpai je rumah terus mandi n solat,pastu zasssssss ke rumah kak ayu..smpai2 je terus bagi arahan mekap utk 40 minit je kak..nasib blh..alaaa,,bukan perantin pon kan nk mekap berjam2..kang heboh la terrrover pulokkk dpd perantin..hihihi..tepat 6.15 cmtu aku siap terus balik rumah pakai baju..mak abah n laki aku pon baru nk siap..cehhh,,ingtkan aku yg lambat..bapak aku siap nganjing lagi, apa x suruh die je yg mekapkan..ehhhh,,hellooo...reti ke abah mekapkan??hihi..so gerak la kami berempat pukul 6.40 cmtu..so layan gambar jela ek..tp kali ni gmbar perantin kurang..gmbr kitorang je yg over..layankan ajee..but before tu maaf sbb gambar terabur..

menu mmg best..
seee!!gambar kat dalam baru gambar kat luar..
ni lah hasil mekap 40 minit daripada kak ayu..heheh,,aku mmg dah serasi dgn die je dan aku rasa hasil mekap die mmg x mengecewakan ;)
mak dan abah..abah je x ikut tema..
the pelamin..aku suke..simple tp menarik!
en suami in purple!
like mother like daughter kan
en suami punye kerja..
cousie!!
ouh,,actually ni la baju dari Butik Jedan aku beli masa before raya hari tu..ianya kurung dress,so rasa macam pakai jubah..ni jugak la baju Raya Haji aku nanti..matiladahbasi..hehehe..ingat nk pakai raya tp x kemana pon,so simpan utk Raya Haji..simple je kan,tp aku suke,mmg carik yg simple2 je..
Rania
okay,,perantin dah sampai..aku pon x faham knp perantin memilih putih putih dan putih..mmg design lain2 bajunye tu tp kaler sama..
perantin jalan laju uollss..gambar sume mcm hampeh..
table gift
ini sgt menarik..i suke
si genit yg cute!
okay,potong kek pulak

ini wajib buat tau..haha,,feeling2 perantin jugak..
as usual..the emcee..i'm admire to his voice!
last but not least..with the Bride n Groom..tahniah lagi sekali abg Hilmi n Jehan..moga berkekalan hingga akhir hayat..;)
 sekian

No comments: