Wednesday, July 18, 2012

Happy Birthday Encik Suami

HAPPY BIRTHDAY UTK EN SUAMI!!!!!!!!!!

selamat menyambut ulang tahun kelahiran yang ke????????????????????rtuuuuu...hii
ke-30 tahunn..tua okay..
  • semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan berpanjangan..
  • semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan..
  • semoga beroleh kejayaan dalam apa juga yg dihajati..
  • semoga semoga semoga apa ek??
  • hmm semoga di usia yang semakin matang ni kita sama2 dpt memperbaiki diri utk ke arah yang lebih baik lagi utk rumahtangga yg harmoni..cehhhhhhhhh ;)
ok la,,utk bday en suami kali ni,tiada sebarang seprise diberikan..
muahahaha,,kesian kan..sbb aku x de idea..
insyllh thn depan la fikirkan seprise apa yg best..
so just beli hadiah je..tu pon bukan main payah lagi die nk cakap nak apa..
adoiiiiii la..
memandangkan xde seprise,mmg aku tnye direct je nk apa??
die pulak x reti nk mintak2 ni..yeke??
last2 aku cakap kat die,,nk sunglasses x?
die kata x kesah,,hahhh,,susahhh nye..pastu ada jugak tgk handphone..
en suami mmg bukan gila gadget tau..die x kesah pon handphone tu android ke apa ke..
die balun je..bila da tgk2 handphone, aku pulak yg mcm x berkenan,,
ntahapaapantah handphone nye,,aku suggest bli samsung corby ke pe jadah tah,yg paling simple kan,,die xnk..
xnak touch screen katanya..susah nk msg2 time drive..mano la nak carik kan..
last2 bawak die pegi kedai spec trus..
trs try,trs beli..haaa,,kan senang..sbb en suami cakap,nnti bday aku kan aku nk sunglass..
nnti die xde pulakk..haha,,bole??kelakar la en suami aku nih..
maka,,dapatlah sebuah ray ban yg x seberapa ni..hihi,,sekarang sume kedai spec ada diskaun,,untunggggg...
ok la kan,,janji die suke,aku dah puas hati dah..
mlm td abah dah belanja makan,mula2 aku yg nk belanja..pastu saja test2 suruh abah belanja..
menjadi pulok...kan anak menantu kesayangan nih..abah ok jer..mekaseh bah,,susah2 je..
(padahal dalam hati,jimatttt aku)
xpe,,nnti kita pergi berbuka sama2 yeh abammmm ;)

yeayyy,,saya yg semakin sehat..salahkan suami dan mak saya yg menyebabkan saya makin bolat..en suami buat saya bahagia dan mak selalu hasut suruh makan dengan masak lauk yg best2..cetttttttt..lantakkkk la,yg penting size seluar masih maintain..maknenye blm gemuk sgt..ehhh,,lagipon gambau ni dekat..mmg la nmpk bulat..matilataknakmengaku ;p
ok lah,,over pulak bercakap kan..
lagi sekali nk wish,,
HAPPY BIRTHDAY ABAMMMMM!!! MAY ALLAH BLESS U ALWAYS!!!
LOVE U A LOT!!MMUAHHHHXXXXX!!!!!!!!!!!
 

6 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

mane gambor die pakai spek? hhehe

wAnNy said...

maya-alaa,,x sempat posing..nnti2 la ek...hihi

NeenaAnuar said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOUR HUBBY! Lovely birthday pressie and last picture tu cute sgt! :D

wAnNy said...

kak neena-hihi,,TQ ;D

Cik Aja said...

Auwwwww..I loike gmbr yg last tuhhh..hehehe

wAnNy said...

cik aja-suke yerrr!hihi