Tuesday, July 17, 2012

A&W @ Grand Lexis Port Dickson | Part 2

Hye kawan-kawan..
masih lagi cerita di Grand Lexis yg x habis2 kan..
lantakkkkkkkkk....
ok utk update ni,malas nk cakap byk..tgk gambau je ek...hihi

utk hari ke-2,apa lagi aktiviti yg syok dilakukan selain daripada makan??
makan lagiiii,food-sedap,cuma weekday mungkin x byk pilihan utk heavy meal..ada nasi lemak je..yg lain2 mcm biasa mmg ada..
dah kenyang..jom la berjalan
ehhh,baru perasan gambar en suami xde kan,,ni pon kurang nampak..hehe
lepas makan,gedik2 lagi sebelum gedebush utk terakhir kalinya
sukeeeeee kannn
tengokkkkk
nak x nak kene jugak say bye kat kolam tu ye..nangesssssss!
tamatlah sudah penjelajahan ke Grand Lexis,TQ Grand Lexis utk penginapan yg super duper bestttt!!
alololooooo,,TQ jugak kat en suami sbb bawak isteri ke sini.. LOL
sekian lah sahaja...semoga berjumpa lagiiii...

4 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

betul ke kt area hotel tu xde bende2 menarik lain?

Mooniqueen said...

Ramai Dah pi lexis ni... Bilalah MQ nak sampai pulak...

wAnNy said...

maya-xde..tp dekat dengan pekan pd la..

wAnNy said...

mooniqueen-hihi,,bila ada kelapangan harus terjah ok! ;D