Monday, June 11, 2012

Review Madagascar 3

salam kawan-kawan..
dah x payah nk buat muka,,tau la isnin!aku pon xde mood..hehe
tp gagahkan jugak la pegi kerja kan...
so nak update sikit je hari ni pasal movie Madagascar 3 yg baru tgk malam td..
aku bagi 5 bintang ye...sesungguhnya lagi berbaloi tgk cerita karton nih..
dijamin puas hati,,hihii

terpaksa amik malam berikutan jadual en suami aku yg tersayammm tu sgt pack! ;)
ikutkan aku mcm malas jugak nk pegi sbb kesian kat abam sayam aku tuh..da la sabtu baru balik dari penang,,smpai rumah pukul 1 pagi,,ahad tu pulak smbg conduct kursus kat pejabat die smpai pukul 4 ptg,,tp demi menjaga hati isteri die yg tercinta ni agaknye,die nak jugak pegi tgk..aku pon apa lagi,,bila lagi nak manfaatkan kualiti masa bersama suami kannnnn...ngeh3...

die pon bersemangat jugak nk jadi kanak-kanak riang,maka kami sgt enjoy dengan jalan cerita ni..

ditambah dengan haiwan2 yg comel dan ada moral dalam penceritaan ni..so colourfull!
paling aku suke si Golden Squirrel nih..comel okay!rasa nak bela sekor buat kawan di kala sunyi..muahahaa..
ko mmg noty la budak kecik mata besau..gerammm,,mcm nk picit2 je
so,kesimpulannya aku cadangkan korng g tgk cerita ni ok,,bawak la anak2 tgk,,mcm kitorang ni xde anak,anak buah pon jauh2,makanya kami jela feeling2 jadi kanak-kanak riang..

*sumber gambar -google

sekian

No comments: