Friday, June 22, 2012

Majlis APC Negeri Sembilan Tahun 2011

salam jumaat kawan-kawan..
ok hari ni nk update pasal persembahan kami pada malam APC hari tu..
alaaaa,,yg menari2 tu..
majlis berlangsung di Klana Resort Seremban..
so kitorang sume sampai petang tu dlm pukul 5 lebih sbb diorang kata nk bagi makan awal,dlm pukul 6..lepas tu nak siap2 lagi kan..majlis mula pukul 8..
tup2 da sampai sana,diorang cakap da makan pukul 6.30 pulak..
tu blh tahan lagi,,lepas makan kami sume berlari2an nk siap..
sbb nak make sure 7.30 tu sume da siap segala baju n mekap..
ikut aturcara awal mmg persembahan time makan iaitu sebelum penyampaian APC dan ucapan..
sekali bila da duduk changing room tu diorang cakap tukar aturcara..what????
die cakap nak buat penyampaian dulu..gileeee..
kitorang da bajet2 da nak balik awal.lepas je abis menari nk cabut..
mmg x dapat la kan..penerima anugerah 3++ orang..pehhhh!
penyudahnye pukul 10 mlm baru dapat menari n dorang dapat makan..kasiannnn!
apa2 pon,persembahan memuaskan hati dan MB suke..itu yg penting ye..bergoyang2 badan MB tgk tarian ayam den lapeh tu..
ok lah,mari layan gambau

ayam nye..hihi
penari2 dari Veterinar dan JKR..actually kitorang dari jabatan negeri cmpo..Veterinar, JKR, JPBD dan Pej Hutan..tp Veterinar la majoritinye
gambar gegar sbb bukan pro yg amik..hehe,,tu pon nasib baik ada penari JKR tu hubby die amik anugerah,mintak tolong la amik gambau,sbb photographer Veterinar pon menari..haha
gigih ko tampo lalat..byk sungguh
nmpk x aku??aku dok belakang je uolls..x mampu nk duduk depan,,gugup!
so colourfull!
"ayam den lapeh..ooo ooiiii"
solosaiiii..yg macam mumia tu penangkap ayam ye..kata Veterinar,sume kelengkapan ditanggung beres!
suke,,suke! :D
pape pon enjoy la walaupun byk dugaan n cabaran..ehhh dugaan ke??
biasalah kan janji melayu mmg cmtu..
ni pon pengalaman pertama menari2 nih untuk aku..
duduk jempol dulu nan hadoo la..byk majlis2 je..lain tempat lain pengalaman kan..

ok,ni ada sikit video..mmg sikit,pendek je..x tau la kenapa die rakam sikit sangat..tp xpe..ada la jugak kan daripada x do..nak yg full ada, tp time latihan..nnti update lain..dah jom layan...



haha,,potong stim kann...
nnti aku usaha dapatkan yg full punye..x fedulik,,nak jugakkkkk..
lepas ni ada sukan tahunan veterinar semalaysia pulak..
tp kene time aku ade kelas..
so dapat join boling je 5 julai  nanti..hihi
aku rasa dok veterinar ni mmg byk aktiviti.. :D

ok lah,,jmpa lagi kawan-kawan..
selamat berweekend!

sekian

6 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

hahhah lepas ni ayam den lopeh..ayam den lopeh lagi...di kejar baby..ahha

wAnNy said...

maya-baby takut ayam x?hahaha

Cik Aja said...

Hahaha..comel ah ko wanie..cm xcayer wanie pndai menari..kihkihkih :p

wAnNy said...

kann,,katanye yg menurut perintah..harus usaha smpai pandai!Hihi

Sumayyah Nadhirah said...

takutttttt ahhah

wAnNy said...

haha,,dobot aritu tangkap burung..kelasss!