Friday, June 15, 2012

keBIZIan

salam jumaat kawan-kawan...
susahnye nk update blog sekarang disebabkan kebizian melanda..
nk blogwalking pon mlm je,pastu malas nk comment,baca je..hihi
cehh,,mcm byk na keje kau kan..
kerja menari koooo..iyeee,,menarii!
SUK dera kitorang buat persembahan masa Anugerah Perkhidmatan Cemerlang rabu depan...
anugerah xdapat,janji dapat pegi makan malam tersebut kannnn...muahahah
so start rabu aritu kitorang training daripada pukul 10 pagi smpai 5 petang..
sume nye last minit kan,biasalah!

tp syukur aku ni da la x penah nk menari2 ni..mujur senang dapat step..1 hari dah blh cover..
sekarang ni aku stress sbb sakit pinggang yang teramat sangat..
ouh lupa nak cakap tarian apa ek..
kitorang bantai tarian endang n ayam den lapeh..
tau x??tau x??x tau g tgk youtube!
ayam den lapeh tu blh tahan lagi,,yg endang mmg tangkap lentok tang pinggang..
mmg sedap la kan..tiap2 malam paksa en suami urut..ye paksaaaa..hehehehehe
latihan smpai selasa depan,mau tercabut pinggang sementara nk smpai hari langsung..saba jelah..
nnti kalau dapat buat rakaman aku share kat sini ek..tarian tu mmg famous amos kat negeri sembilan..

ok lah,,stress, stress jugak..tp tetap suka sbb hari ni jumaat..
esok cutiiiiiii plus tambahan smpai senin..seronot!!!!!
blh regangkan otot mcm dobot buat kat bawah nih..yihaaaaa!

ko mampu?? ;)
selamat berhujung minggu kawan-kawan..
esok ada makan malam Veterinar kat Staffield Country Resort Mantin..
pastu jadual en suami pulak penuh the whole weekend ni..
alhamdulillah dengan rezeki Allah.. ;)

sekian

4 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

bz yg happy xde..hehhe..mlm ni ade JPN nite..aku x g...tema 70 & 80an...

rasenye mlm ni ke baru ade mase nk layan madagasar la hehehe

wAnNy said...

maya-mmg xde happy..huhu,,best oo layan madagascar..terbaik! ;)

Cik Aja said...

apaaa???? angie menariiii???
nak tengokkkkkkkkkk !!!
kihkihkih

wAnNy said...

Aja-kalau dapat saya rakam ek..haha