Tuesday, May 29, 2012

Present untuk Encik Suami

salam kawan-kawan..
cehh tajuk dah macam ada je present nye kan..
padahal nk mintak pendapat,,
aku sgt buntu nk bagi apa kat en suami..
birthday die jatuh pada 18 Julai ni..
mcm lama x lama je lagi kann..
agak2 apa yg sesuaiii ek??

jam?? - dah ada,hantaran kawen
perfume?? - pon ada lagi
wallet?? - pon baru lagi,,hantaran punye jugak

so,,aferrrrr nak bagi nih??

handphone?? - tp en suami adalah bukan kaki gadget ok..die belasah je hp pape pon,so xkan aku nk bli hp yg entahpape..

sunglasses?? - ok x?ray ban ke kennnnnnn..cehhh,,suka letewww.. kalau saya bayar separuh,,awak topup separuh boleh??muehehehehe


x kan nak bagi baju lagi / jeans?? - jeans tu mcm boleh diterima pakai

belanja makan??

belanja holiday?? - arghhh pitammmm

ape ek??ape ek??

1 tabiat en suami ni kann kan kannn..
apa aku buat or bagi kat die,,
pasti aku akan dapat balik bulan 9 ni..hahahahaha
x faham??
en suami suke tiru aku..
birthday aku bulan 9,,so die akan tiru apa aku buat kat die or bagi kat die..
boleh??mcm sebelum nikah dulu,aku bagi kasut,die bagi aku kasut..
adehhh,,sungguh x ada masa laki aku ni nk buat surprise ke apa kan..
tp masa tahun pertama kawen tu aku da siap sound awal2 jgn nak meniru..
aku bagi die baju, pastu tgk2 die bagi aku emas.. **angkat2 kening**  ;D
sabo jelaa..sampai aku cakap kat die..
"apa kata kita tukar tarikh birthday,,saya punye birthday bulan 7,birthday awak bulan 9"
smpai mcm tu sekali permintaan bini die..muahahahaha...

ok la,,diz year aku mcm nk sunglasses baru yg mahal...
apa kata aku blikan die sunglasses kan??pasti aku dapat sunglasses balik bulan 9 nnti..
yg pasti lebih mahal daripada die punye..ngeh3..

sekian..

8 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

hahahhah suke meniru?? kekekke
en. fb aku 13 jun ni ayoo ayooo

wAnNy said...

yeszza,,,die tiru aku..
dah xde idea nk bagi apa,tiru je,boley?? ;D

Sumayyah Nadhirah said...

ahahhahaha xleh blah!

wAnNy said...

haha,,tau xpe..

NeenaAnuar said...

haha.. boleh lak main tiru2 ek! cam en.teman lah tak pandai wat surprise.. so dia tanye akak nak apa.. akak ckp jer apa yg akak nak.. senang abis citer! hehehe...

wAnNy said...

kak neena-kann,,blh plak tiru2..hehe..tula,kali ni pon bday die no seprise2 nih..nk trus tnye je nk apa??then beli sama2..begitu jugak la bulan 9 nnti di bday saya.. ;D

Cik Aja said...

hahahha..comel siak amir..
nih mesti dia takda idea apa nak bg kt ko..
tuh psl apa yg ko bg dia, dia akan bg benda yg sama kat ko..hehehhe

wAnNy said...

aja-ko tau xpe..hahaha,,smpai aku nk tuka tarikh bday dgn die,,bole?hihi