Tuesday, April 24, 2012

Wedding + Baby

salam dan selamat hari selasa..
ok,nk update ceta weekend aritu je ...
sabtu ahad penuh dengan jemputan kahwin sesaja....
letih makan nasi minyak tauu..;)
untuk hari sabtu perjalanan agak jauh n byk tmpt utk dituju..
1st pegi rumah kak noora..ex housemate masa kat jempol dulu..
kawen dah kak noora dengan pilihan hatinya abang mohamad..hehe
tahniah diucapkan,,semoga kekal hingga hujung nyawa lah..;)
mari layan gambo..

 

x cukup korum plak..mak buyung datang lambat..hihi





























































































































pelamin cantekk

penyepit hoverrrr tau
okay,,daripada rumah kak nora di gemencheh sana,trus bergegas balik seremban amik mak..
ke bandar sunway pulak..ada majlis cukur jambul,tp majlis dah abis la,,sbb die start pagi..

baby Irsyad..anak kepada cousin aku Syakir n Riang...tahniah!,,baby comell
interpremm sikit je..with Lisa! ;)
so masa sampai mmg majlis dah selesai,,nk buat cmne,,kak noora dah booking aku lagi awal..hehehe,,lepas pada tu,berdesup ke PD pulak anta my Opah balik..mmg penat nak mamppppp..sakit pinggang..
untuk hari ahad tu kawan en suami pulak kawen,kat kuala pilah..againnnnn...gambo xde pulak..dah mls nk bawak kamera godang tu..

ok lah..
sekian ;)

2 comments:

Miss Uya said...

Wanny si mak buyung tu ke?

wAnNy said...

miss uya-hehe,,bukan la..mak buyung lain ;D