Monday, April 2, 2012

Lawatan Sambil Belajar

salam seninnn ;)
dah2,,jgn buat muka toye malas keje ye..
meh layan cerita ni mehhh..
ok,,khamis lepas ofis aku ada buat lawatan ke Karangkraf dan Taman Botani di Shah Alam..anjuran PUSPANITA ye uolls
cehhh,,pegi taman botani kauuu...dah mcm budak sekolah kan...
aku last pegi pon masa sekolah rendah..dah lain sekarang,dah besauuu..
plan asalnya nk ke karangkraf n ASTRO..tp ASTRO last minit cancel kitorang punye kunjungan atas sebab x blh menerima pelawat plak tibe2 time tu,,boleh??
dah kau mmg x kasi masuk kot..kudukutttttttttt....
tu yg tuka plan last minii ke taman botani..

dah la,,jom layan gambauuu ;)

bas yg bertanggungjawab membawa rombongan cik kiah :)
ni section edit2 gambar
teruja akak2 ni nk tgk keburukan retis..upsss
ni org tu buat demo gambar zarina..pinggul nye yg sedikit melebar blh dikecikkan sikit



ehh2,,ada puspaLEKI pulok...hehe,,ni driver bos..xpe,dimaafkan :)
ha,,ni tmpt photoshoot2..kebetulan nasib x menyebelahi kami,xde retiss time tu..awal pagi sangat..so kami berposing la sendiri ;)

proses2
sempat lagi menggedik bersama abam2 photographer
puteri ke???
okay,gambar beramai2,,katanya nk kuar sinar harian edisi hari ni,,tapi nan hadoooo..kene tipu kami ;(



ni ruangan shop die..blh bli majalah/buku/novel etc dengan 15%..kalau keluaran lama tu ada 50%,,tp aku x beli sbb aku baca majalah free je bapak aku punye..cehh,,berlagak kejap!
itu gift daripada karangkraf,,kan aku cakap td aku x bli pape ;)


posing x habes2
ok,,dalam pukul 12 lbh kami bergerak ke taman botani pulak..ikutkan hati malas..da penat berjalan 1 karangkraf...tp layankan aja lah..

tmpt pertama di taman botani ialah rumah 4 musim..time ni musim mungaaaaaa ;)




peeling2 kat eropah lah!12 darjah celcius tau,,agak2 nk g luar negara blh la buat latihan kat sini dulu :)

mcm2 perangai ahli rombongan cik kiah nih

ni tmpt kolam ternak air tawar

dah,,kitorang x byk pit stop pon..sbb x menarik..
cukup syarat je singgah tu..
tu saja la ye utk update kali ni..

sekian

No comments: