Thursday, March 22, 2012

Luahan Hati

salam khamis ;)
okayy,,tajuk x hagak2 kan..
ceh3...luahan hati la sangattt..
actually,mak aku sekarang da kene pegi fisioterapi due to kaki die kan da sakit..
sekarang berjalan pakai tongkat..lutut da abis minyak "gris" la cmtu..
masa appointment aritu doc da cakap kalau arthritis ni kebanyakan da serius mmg kene operate!
buat masa ni,doc bagi fisioterapi dulu n masa berfikir 3 ke 4 bulan..
tau x apa fisioterapi tu?exercise!ala2 gym Hospital gitewww..
so kalau dah kene fisio tu makneye every week mesti sekali atau dua kali kene pegi..
masalah aku sekarang ni,aku PA..mmg susah nk keluar mentibangggg..
aku sangat la sedih..xkan seminggu 2x nk amik Cuti Rehat kan..
aishhh,ni sume la yg memeningkan kepalo den...

starting harini aku mintak tolong en suami hantarkan,,sbb die cuti..
nk siapkan tesis die bagai..so mintak tolong la die antakan untuk hari pertama ni..
mak aku blh jalan,,slow la..tp dah kalau hospital kerajaan ni,,parking aku x yah cite la kat korang sume..private pon jalan jauhhh..acaner tu???
nasib dikurniakan suami yg blh membantu..alhamdulillah Ya Allah ;)
aku rasa serba salah,,sbb dulu masa aku sakit,(masalah saraf) mak aku yg anto g fisioterapi..
seminggu 2x..tp ofis mak aku best..die pon da veteren..
aku ni???nk kua selalu kang,,kalau bos x marah,org lain lak yg byk cakap..yela,,kene ganti tmpt aku..
sapa la yg suke nk jadi PA ni kan..saba jelaa...bukan aku suke2 nk kuar tu..dah mmg aku je harapan mak yg ada kat sini.. (anak mithali) ;)
so,harini tgk apa org kat fisoterapi tu cakap..kalau kene dtg tiap2 minggu,mmg kene slow talk la dgn bos..harap die memahami..

semoga kaki mak cepat baikkk..aminnn

sekian

No comments: