Tuesday, March 27, 2012

Congrats!


salam..
selamat hari selasa..
moga hari ni mood lebih baik dari semalam..hehehh..
ok,,just nk share cerita weekend aritu..
jumaat malam sah lah cousin aku abg Elmee menjadi suami kepada kak Nora..
ni family belah ayah aku..
yg menarik nye cousin aku ni dok kat taman aku je..Taman Tuanku Jaafar.
n wife die pon sama,dok TTJ jugakk..cuma berlainan fasa je..sweet kan..hahah,,sonang kojo..x yah g jejauhhh

nak dijadikan cerita,induk aku cakap,mereka ni berkenalan masa kak nora jual nasi lemak kat tepi smpg rumah die..
abg elmee ni pulak keje kapal.so jarang ada kat darat..bila balik tu die ni pegi la membeli nasi lemak kat kak nora..haaaa,,,itu la starting nye..hehe
dan kak nora ni pulak aku mmg kenal.sbb masa kecik dulu aku ngaji ngan ayah die,,die pon penah jadi sifu ajar aku ngaji..mmg x sangka..
da lama gilak dorang ni berkawan..8 thn..dpd aku sekolah..
sbb penah kantoiiii,,masa tu biasa la budak2 sekolah ni kan..meronda je naik moto vroom2..
lalu depan rumah induk aku ni,,sekali nmpk dorang kat depan rumah..haaaa,,,dah dapat tangkap..
smpai aku da abis sekolah,masuk poli,keje,kahwin,baru dorang ni kawen..huishhhhhhh...
papepon congrats to both of you..
selamat melayari bahtera perkahwinan dan semoga kekal hingga akhir hayat.. ;)
dah,jom layan gambo
saat dinikahkan

beautiful kak nora ;)



okay,,nikah jumaat malam tu di kediaman kak Nora,,resepsi nye hari ahad tu..

berat hokehhhh,,da la panas


 kacak sungguh abg mi! ;)



sama cantek sama padan ;)
luvly Nek Yam..kalau rindu arwah Nenek,tgk muka Nek Yam blh hilang rinduuu..muka sama je lbh kurang
ok,,pelamin cantekk ;) resepsi belah lelaki pada sabtu ni pulak

sekian

2 comments:

Miss Uya said...

Mboi.. romantik story dia..

jodoh tak kemana kan?

wAnNy said...

Miss Uya - kannn,,kalau dah jodoh,mmg x kemana la ;)