Friday, February 17, 2012

Syukur


salam jumaat...
dalam kehidupan ni mmg byk ragam manusia..
dan itu membuktikan yg kehidupan ni akan berhadapan dengan banyak cabaran..
tapi sebenarnya cabaran atau dugaan tu jugak la yg mematangkan kita utuk menempuh liku2 hidup yg akan datang..
ada manusia yg bila da terdesak sanggup melakukan apa je demi kepentingan diri sendiri...
dan mangsanya adalah kita yg x sedar akan keburukan yg die cuba lakukan..

aku xnak la mention apa or sapa2 yg terlibat secara langsung atau tidak..
tp apa yg aku nk ckp kami sangat bersyukur dengan perancangan yang telah dibuat oleh Allah S.W.T..
sesungguhnya dia maha mengetahui segalanya dan dia telah membuatkan kami berfikir pjg sebelum melakukan apa2 lps ni..
apa benda la sebenarnya yg jadi kan??
hehe,,xpela,biarla jadi rahsia kami...
apa pon just nk berkongsi pengalaman dan pengajaran...
so yg plg penting berdoa...
moga2 segala musibah atau kerunsingan dapat dielakkan sebelum terlambat..
dan jangan mudah percaya pada org yg baru dikenali..
kadang2 yg rapat pon blh tikam kita dari belakang kan..
hati-hati lah..

oh ya,,isnin depan saya akan bercuti smpai jumaat untuk menenangkan hati dan kepala..
assgmnt tolak tepi dulu,,,boleh??heheh,en suami best la,da abis final.. *jeles!* aku ni ha balik2 je nnti sabtu dah ada kelas!mmg terbaik la kann..apa blh buat,kita hanya merancang...masa bli tiket x bajet lak kelas hujung bulan..huhuu

bye korang,,jmpa lagi minggu depan punya depan! ;)

 sekian..

No comments: