Thursday, January 5, 2012

@ G Tower Hotel | Part 3 |

Salam semua! ;)
hehe,,masih gigih nk menyambong cerita kat g tower..
best ke x best ke ada wani kesah? (intonasi dan sleng ala2 chef wan) kekeke
sok2 dah tua nk gak baca cite zaman muda mudi ni cmne kan..muda ke??
muda la jugak kan,,masih blom 3 series lagi...
ok,,merapik sudah kau ye!


kite mulakan dengan makan! yeayyyyy

makan lagi!

okay,,entry sebelum ni view malam kan kat sini,,ni view siang pule...layann

en suami buat2 rilex,padahal kecut perut..ye x???die mmg alah dengan tmpt tinggi,,hehe,,sbb die rasa mcm nk terjun je..boleh??

 
aku lagi..
dan lagi

syokk layan dok sini..dingin je! ;)
lepas pada tu kami ke bilik utk sambong membuta n kemas2 barang utk berangkat pulang
ehhh,x pulang trus,,kami ke ikea sana n the curve untuk perabis duit lagi..
ok lah,,sekian utk percutian kami pada tahun 2011..percutian ke??
hehehe,,mungkinkah bersambong pd tahun 2012???
yeszzaaaaa,,insyllh pada bulan feb nih..
tungguuuuuuuuuuuuu...

sekian ;)

1 comment:

rafaliah said...

As-Salam Wani,
Jemput baca blog saya rafaliah.blogspot.com tentang kesihatan dan kecantikan. Jika berminat kami ade sediakan Trial Pek juga..

(^_^)