Monday, January 30, 2012

Bermulalahhhhh......

salam semua....
okay,,apa yg bermulalah tu???
haaa,,,weekend hari tu bermulalah kelas aku untuk sem yg ke 3...
wahh,,mcm kejap je rasa dah sem 3,,ada lagi byk sem untuk ditempuh tauuu!
so,hari sabtu tu mcm2 feeling ada,,tp for sure la hari pertama mood excited! haha
gile x excited,,pertemuan pertama je dah x saba nk abis final,,boleh??boleh blah!

haa,,gini la lebih kurang punye excited nye kan,,padahal perasaan MALAS tu yg lebih menebal!
untuk kelas pertama,,Perakaunan Perniagaan...
damnnnnnnn,,,,paling benci kot!masa poli dulu pon basic je yg blaja,tu pon ke laut
dah la tu assgmnt adalah dalam English,,yeszaaaaa,,agak2 mcm mana nk goreng smpai hangit tu ek??
perasaan masa tu adalahhhhh

terbuntang bijik mata dan terkebil2...seolah2 mcm x percaya,,da la accounting,,aku mmg xtau apa..seronot la kannn

ptg tu pulak kelas english yg super duper funnnnnnn,,mcm kelas mengaji ada,,
mcm kelas tadika pon ada,,sangat seronok kanak2 belaja pronounciation yerrr...
tang assgmnt failed lagi,,,kene buat speech n role-play..uwaaaaaaa,,nangisssssssssss
aku mmg la pemalu kalau nk bercakap kat depan tu,,walaupun ckp BM,,ni kan pulak BI..
acaner tu??hadappp jela kan...

tu cite hari sabtu,,hari ahad pulak????
utk sem ni amat senang hati sbb xde kelas malam...phewww,,mmg lega kau2 punye mcm minum kopi kapal api...haha
ok,,hari ahad dimulakan dgn kelas struktur politik..
lec sangat2 ok tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii suara sangat la romantikkkkkkosssss..
n kitorangggggggggg.................


blurrrr

plus ngantok tahap apa pon x leh nk gambar kan dahhh...

utk elakkan mengantok,,kami adakan perbincangan...ehhh,,perbincangan ke??bergosip sudahhh...pot pet pot pet smntara nk tggu habis waktu 4 jam tu

petang pulakkkk,,,mmg bestttt punye kelas,,langsung x mengantok..
lec mmg klaka n byk petua yg dikongsi..hihi

so,,perang dingin mula la balik,,,,,utk siapkan dlm 8 assgmnt la cmtu..
perasaan amatlah stressssss

haaa,,mcm ni la gamaknye kan,,,kebiasaannya jadi cmni bila siapkan assgmnt last minit,,time tu smpai 2 3 pagi baru tido..good2 ;)
dan lagi 1,,pasni library la rumah kedua....uwaaaaaaaaaa........

tapi xpelah demi mencapai impian dan cita2,,,wahhh kelas kau,,cita2 nk jadi apa tuh?
hahaha,,lantakkkkkk

ehhh,,tiba2 x saba nk grad,,,padahal en suami yg akan grad dulu x lama lagi...ko jgn nk berangan la wani,,lama lagi nk loncat2,baling topi segala tuh...
**mlm td awan nano nano nano nano menang,,x disangka2,,mmg terbaekkkkk ;)
sekian

No comments: