Friday, December 30, 2011

@ G Tower Hotel | Part 2 |

salam jumaat semua...
harini jumaat terakhir di tahun 2011 kan..
so apa azam thn baru korang??????????
hehe,,kjp je rasa nk masuk thn baru dah..
ok la x payah nk bermadah byk2..
spt yg dijanjikan jom layan pic2 bilik di G Tower Hotel nih...


bilik kami 1365
jeng..jeng..jeng

so far puas hati dgn bilik....tang katil n bantal mmg best!!
 
okay,,amik dari sisi sini pulak
kerusi comel! ;)

hotel ni lebih kepada business travel je



okay,,mari terjah bilik ayaq pulakkk

amenities yg x sebanyak mcm philea!

bathroom die x de bath tub..so xleh la berkubang bersama2 kekdahnye..yg pnting ada tv! ;)

shower je yg adoooo,,sebenarnye dlm bilik shower tu atas kepala ada shower yg godang tahap gaban..ala2 mandi air hujan gitu..tp x snap pulokk..

bersungguh2 menonton ye cik abang
hotel ni boleh request bantal kot,,ada menu pulak..tp kitorang x pilih pon sbb yg ada tu da mmg selesa n fluffy gileee dah

dah,,,ekkk,,mcm pendek je kan...

xpe,,aku review tang malam sekali la kan...
zasssss!!!!

pool di waktu mlm...


nk jugekkkkk
jom carik view cantek2 lagi
sini mmg byk frame2 yg berunsurkan nature gitewww
seee
ha,,kat sini best..owner hotel punye idea gantung gmbr2 sejarah negara kita..n telah diedit oleh individu yg blh dikatakan hebat,,korang blh tgk kat pic2 bawah nih di mana yg berwarna tu adalah org yg mengedit gmbr2 nih..dan aku difahamkan pihak hotel nk tarik minat pelancong asing baca ttg sejarah negara kita..hmm kreatif jugak kan,,kalau letak gmbr sesaja nan hadooo org yg nk tgk..
frame tu mmg byk n aku x koserr nk snap sume...
antara award2 yg hotel ni penah dpt
bridge bar di waktu malam
agak seram sejuk jugak bile pandang bawah nunnn
en suami da kecut perut
isteri die jugak yg rilex..kuikuikui
  
 
haaa,,ape lagi..jom la balik bilik buat aktiviti lain pulak!hehe

okayy,,,nnti kita sambong cite keesokan harinya pulak ye...
view tmpt yg sama di awang2an ni time siang...

sekian... :)

1 comment:

Julie M Gumpil said...

Hi, Jom tukar2 blog... Blog i: http://health-wellness-nature.blogspot.com/