Thursday, December 29, 2011

@ G Tower Hotel | Part 1 |


salam semua........
mesti ramai lagi yg dok bercuti sakan kan time nih..
x macam aku..cuti tinggal 6 ari je...
better forward dpd abiskan..sbb next year nk simpan cuti byk2..
dulu x dpt nk menyimpan,,keje jauh kan..manjang la nk bercotiiii je....
mls drive punye pasal....
so,dgn harapan next year ni dah ada kat seremban blh la menyimpan cutiiiii ;)

ok la,,cuti xde pon at last aku terambik jugak 1 hari..
26hb aritu bersama2 en suami..sbb nya mcm bosan pulak nk keja dah kebetulan isnin tu cuti krismas..
makanya harus lah tidak membuang kan masa begitu sahaja..
kami ke kl sana untuk memadu kasih di G Tower Hotel..
knp bermadu kasih di kesibukan kota????org sume lari dari kesibukan kota,,yg aku mencarik kesibukan kota pule ape kes ye dok??????
hehe,,sebenarnya aku pon x suke nk stay kat kl ni di mana view nye sume bangunan yg mencakar langit...
tp x tau knp da terjatuh cinta dgn hotel ni..aku rasa mcm best je hotel ni..
tu yg mengusulkan kat en suami dan dia bersetuju..
lagipon sebab musabab yg plg besauuuuu adalah Y.E.S kannnnnn..tinkkkk****** ;)
kedudukan hotel ni pon mmg strategik yg dekat bangattttttt ngan klcc..hehehe
ppuan mmg mempunyai sifat yg x penah puas dengan aktiviti bershoppiing..
ampunn ye en suami ;)
dah,,mari kite layan pic hotel nih

yeay! da smpai....hotel ni penuh kehijauan ye...nature katenya..tp i loikeee...oh ya,,hotel ni bersebelahan je dgn tabung haji..any info mengenai hotel ni blh KLIK sini

yeahh! kasi close up sikit

lobby area
okay,,x smpai 10 minit pon daftar,trus dpt bilik tingkat 13..
lupa lak nk cite kan..g tower ni sbnarnye ada office jugak..office hotel la gitu..
n aku rasa hotel die 3 floor je..
sbb yg aku nmpk kat lif tu ada H11,H12 n H13..mknenye ape??
mknenye H tu hotel..3 tingkat je la..yg lain tu aku x tau..
bar mmg byk dlm bangunan nih..bermacam2 jenis...
sambong balik...

sblm naik lif ke bilik hotel ada sign nih yg veryyy the greeny.....hotel ni ada 3 prgkt lif yg mana membuatkan aku bosan nk keluar masuk....lif pertama,dpd car park ke lobby menara yg ko akan nmpk sign dlm gmbr atas tu la,,lift kedua,yg blkg sign ni,utk ke hotel,ballroom,gym,lobby hotel..lif ketiga kat tingkat 11,12,13 yg direct trus ke langit...ehh,,bukan langit..tingkat 13 ke ats smpai tingkat 29 yg penuh dgn bar..n kalau bukan guest hotel,kalau nk ke bar blh guna lift sebelah kanan sign nih..n sumenye dikawal oleh pak guard yg macho!





the lounge

ehhh,,nk jugak budak nih.....
kat lobby hotel ni ada disediakan tea n coffee utk guest..free ye..kalau lps mandi pool nk minum2 pon buleh jugak amik..
ni plak the club,,tmpt bfast nnti kat sini la
 
infinity pool..pool kat sini ada 2,,satu kat tingkat 7 n yg ni tingkat 11 bersebelahan dgn lobby hotel..kitorang x lepak kat tingkat 7 tu sbb join dgn tmpt gym..sy takut tgk abam2 ketaq tu.hehe..diingatkan juge hotel ni tidak menyediakan kemudahan untuk kanak2 bawah 12 thn ye...tu yg best,,amannnn je
ptg tu kitorang 2 je yg mandi sbb mat saleh2 tu sume da naik..sgt heaven!

ni bridge bar di tingkat 28..kat floor ni jugak ada tanzini bar..dan tingkat 29 ada rooftop bar...bar sesajaaaaa
 
apakah??yess,,laluan ke bilik...cite bilik kite smbg entry lain la ekk..hehhee

sekian.. ;)

3 comments:

Cik Aja said...

hahahaha..
dulu aku selalu duduk sini doe..
wakakakkaka..(gelak syaitonnnn)
=P

wAnNy said...

aku tau....ehhh,,motip tau???
muahahahahaha (gelak syaitonn jugak)

Cik Aja said...

Hahahahaha..(gelak syaiton jugakkk)
Silakakkkkk..