Tuesday, November 8, 2011

1st Year WEDDING ANNIVERSARY | part 1 |

salam semua dan selamat hari raya aidiladha walaupun da lepas ;)
okay,,hari ni bersamaan 12 Zulhijjah 1432H genap lah setahun kami berumah tangga (dlm tahun Islam)
org asek celeb tahun biasa,,aku sj nk celeb tahun Islam plak..
tp xde jugak menyambut mcm nk gila kan..tetapppp nk tggu tarikh keramat 19 November jugeee ;D

rasa mcm baru sekejap,,baru je lagi nikah aritu
hehe,,tp pape pon,dlm tmpoh setahun jagung kami nih,,masih byk bnda nk kene belajar..
masih dlm proses mengenali pasangan dgn lebih dekat...
so aku sgt berharap dan berdoa semoga ikatan yg dibina ini akan kekal hingga akhir hayat kami..insyllh


suke dgn inai nih..tq kak ain ;)
walaupun ada cerita di sebalik pembikinan filem ni inai nih..bersengkang mata! tp enjoyyyy dan hasil yg memuaskan hati


planning utk wedding anniversary??
blm cnfrm lagi,,tp x pegi jauh kot..dkt2 sudahhhh..kami bukan byk duit ;p
n for sure ada part 2,3,4 dan sebagainya kot..insyllh

sekian

2 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

tahniah wani...aku doakan bahagia hinggaa akhir hayat..amin =)

wAnNy said...

tq,,insyllh,,aminn... ;D