Thursday, September 22, 2011

wedding PUAN AJA ;)

salam semua...wahhh sejak2 keje veterinar ni korang x pasan ke aku cam rajin update belog..
hahhaa xde keje la katakan 
k,,ni nk story cite perkahwinan one of my BFF..dak aja tuhhh..
akhirnya kawen jugak die,,hehe,,congratez ye hajar!
happy tok kau ;D moga kekal bahagia hgga akhir hayat
pic kat atas tu bersama geng2 pA mase kat poli dulu ye...

nikah pada 17 september lepas asar..
bersyukur sbb bln sept ni kelas aku jumaat sabtu n sabtu tu kelas half day je smpai tghri..
apa lagi,,pegi kelas dgn penuh keayuan gitu berbaju kurung..
abis je kelas terus mendrift ke melaka bersama en suami....

 layan jela gambau ek??



trio..sama x??sama x??sama tapi tak serupa laaaa


cantekkk ko time tu jaa....aku suke gambau nih..sweet je ;D







next,,resepsi pulak di dewan bistari area2 MITC pada 18 september..
tema gold..dewan tu plak berwarna kuning..mmg ngam la kan...
layan lagiiiiii



pelamin cantekkk









ngeeeee.....kene letak jugak pic ni






mmuahhhhxx!!!!





kakak org kuat majlis ;D

ok...gudluck tok kau jaa dlm menempuh alam perkahwinan..
sekian


3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gd luck pengantin baru...

Cik Aja said...

hahahhaa..
thanks wanie..
duhhh..gila dah lama aku xbukak blog n dah lupa korg punyer url..
;)

wAnNy said...

cik aja-ahhaha..smpai mcm tu sekali