Wednesday, September 21, 2011

perkembangan di veterinar ;D


salam semua ;D
okay,,hari ni masuk hari ke-4 aku di veterinar
masih dlm mood suai kenal lagi....
dan masih dlm tmpoh pembelajaran lagi
so far keje mmg x byk mcm kat jempol dulu..walaupun x byk sgt lah kan... hahaha
tp mmg rilex gile kat sini..tu yg aku suke tuh...  tettttttttttttttttttttttttttt!

staffffffffffffff............setakat ni ok la kot
tp still blm jmpe yg blh ngamm lagi...yg best nye sini byk veteren..
mana2 pon kalau byk veteren ni xde masalah sgt compare yg byk muda mudi nih...
paham2 sudah la kan...

persekitaran................sgt menenangkannnn...masuk2 je pintu gate blh nmpk ostrich,bangau,rusa yg bykkkk..waaaaaaaaaaaa,sy mmg pencinta binatang ye tuan2 dan puan2..ngeeaaaaa :)
cumaaaaaaaaaaa,,blk i ngan pengarah agak jauh dari org..agak stress di situ
kalau kat jempol dulu dekat jugak dgn admin...nk pggl CC pon blh ketuk2 cermin je..
iniiiiiii????blk menunggu je da besau gedabak..nk ke admin kene langkau 2 blk..
mmg radio je la peneman setia yawwwww...xpelah..sng jugak aku nk buat assgmnt ke hape kan..
xde sape yg tau...


ni serba sedikit close up gmbr ofis aku..aman damai bukan???
 ok lah,,nnti update lagi

salam

4 comments:

Lovely Fieyza said...

wuih.. tahniah3.. semoga perpindahan ini memberi bnyk rahmat pada kau.. hihi..

wAnNy said...

hihi,,tq.. ;D

Sumayyah Nadhirah said...

ko bahagie kn makcik? blk awal wkakakkaka

wAnNy said...

maya-haruslah..hahaha..5.30 da blh smpai rumah