Tuesday, September 13, 2011

hadiah birthday terGRANDDDD tahun ini

salam semua.....
lama dah x menconteng canting kat sini..
nk update utk raya pon malas....huhu
ok,,di sini just nk share yg aku dah dapat pon surat TUKARRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALHAMDULILLAH sgt2...
sesungguhnya TUHAN mendengar jugak rintihan hambaNya nih...

so..aku akan melaporkan diri pada 15 september 2011 iaitu pada hari kamis ini di Jabatan Perkhidmatan Veterinar...
untungla my DOBOT...tuan kau ni keje kat klinik kau..hehe
inilah hadiah birthday in advance paling besttt aku rasa yg kebetulan dekat2 ngan tarikh birthday aku kannnn...beronok2 rasanya...

tapi apepon,,rasa sedih jugak nk meninggalkan Jempol yg byk kenangan pahit manis nih...
yela,,1st time keje trus ke sini..
aku menimba pengalaman selama 3 thn kat sini...dannnnn juga 3 BOSS aku dah jaga..
mcm2 kerenah..
di JPV ni plak aku akan menjaga Dr. pompuan..1st experience jugak nih..
sblom2 ni boss aku sume laki...hrp2 sume nye dipermudahkan la...
esok last day aku di Pejabat Daerah dan Tanah Jempol...mgkin brg sume angkot esok yg di kuaters nih..
akhir kata
TERIMA KASIH JEMPOL!!!!!!!


2 comments: