Wednesday, September 28, 2011

PRESENT! ;D

TARAAAAA............tq kpd en suami atas present ini utk bday saye....isi nye??gelang,,gelang lama asik putus je n da byk kali repair...org habib ckp kalau da lbh 2x repair,,bli lain jela...ok..kami menerima keputusan itu utk membeli baru....thanks en suami...;D

Thursday, September 22, 2011

wedding PUAN AJA ;)

salam semua...wahhh sejak2 keje veterinar ni korang x pasan ke aku cam rajin update belog..
hahhaa xde keje la katakan 
k,,ni nk story cite perkahwinan one of my BFF..dak aja tuhhh..
akhirnya kawen jugak die,,hehe,,congratez ye hajar!
happy tok kau ;D moga kekal bahagia hgga akhir hayat
pic kat atas tu bersama geng2 pA mase kat poli dulu ye...

nikah pada 17 september lepas asar..
bersyukur sbb bln sept ni kelas aku jumaat sabtu n sabtu tu kelas half day je smpai tghri..
apa lagi,,pegi kelas dgn penuh keayuan gitu berbaju kurung..
abis je kelas terus mendrift ke melaka bersama en suami....

 layan jela gambau ek??



trio..sama x??sama x??sama tapi tak serupa laaaa


cantekkk ko time tu jaa....aku suke gambau nih..sweet je ;D







next,,resepsi pulak di dewan bistari area2 MITC pada 18 september..
tema gold..dewan tu plak berwarna kuning..mmg ngam la kan...
layan lagiiiiii



pelamin cantekkk









ngeeeee.....kene letak jugak pic ni






mmuahhhhxx!!!!





kakak org kuat majlis ;D

ok...gudluck tok kau jaa dlm menempuh alam perkahwinan..
sekian


Wednesday, September 21, 2011

perkembangan di veterinar ;D


salam semua ;D
okay,,hari ni masuk hari ke-4 aku di veterinar
masih dlm mood suai kenal lagi....
dan masih dlm tmpoh pembelajaran lagi
so far keje mmg x byk mcm kat jempol dulu..walaupun x byk sgt lah kan... hahaha
tp mmg rilex gile kat sini..tu yg aku suke tuh...  tettttttttttttttttttttttttttt!

staffffffffffffff............setakat ni ok la kot
tp still blm jmpe yg blh ngamm lagi...yg best nye sini byk veteren..
mana2 pon kalau byk veteren ni xde masalah sgt compare yg byk muda mudi nih...
paham2 sudah la kan...

persekitaran................sgt menenangkannnn...masuk2 je pintu gate blh nmpk ostrich,bangau,rusa yg bykkkk..waaaaaaaaaaaa,sy mmg pencinta binatang ye tuan2 dan puan2..ngeeaaaaa :)
cumaaaaaaaaaaa,,blk i ngan pengarah agak jauh dari org..agak stress di situ
kalau kat jempol dulu dekat jugak dgn admin...nk pggl CC pon blh ketuk2 cermin je..
iniiiiiii????blk menunggu je da besau gedabak..nk ke admin kene langkau 2 blk..
mmg radio je la peneman setia yawwwww...xpelah..sng jugak aku nk buat assgmnt ke hape kan..
xde sape yg tau...


ni serba sedikit close up gmbr ofis aku..aman damai bukan???
 ok lah,,nnti update lagi

salam

Tuesday, September 13, 2011

hadiah birthday terGRANDDDD tahun ini

salam semua.....
lama dah x menconteng canting kat sini..
nk update utk raya pon malas....huhu
ok,,di sini just nk share yg aku dah dapat pon surat TUKARRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALHAMDULILLAH sgt2...
sesungguhnya TUHAN mendengar jugak rintihan hambaNya nih...

so..aku akan melaporkan diri pada 15 september 2011 iaitu pada hari kamis ini di Jabatan Perkhidmatan Veterinar...
untungla my DOBOT...tuan kau ni keje kat klinik kau..hehe
inilah hadiah birthday in advance paling besttt aku rasa yg kebetulan dekat2 ngan tarikh birthday aku kannnn...beronok2 rasanya...

tapi apepon,,rasa sedih jugak nk meninggalkan Jempol yg byk kenangan pahit manis nih...
yela,,1st time keje trus ke sini..
aku menimba pengalaman selama 3 thn kat sini...dannnnn juga 3 BOSS aku dah jaga..
mcm2 kerenah..
di JPV ni plak aku akan menjaga Dr. pompuan..1st experience jugak nih..
sblom2 ni boss aku sume laki...hrp2 sume nye dipermudahkan la...
esok last day aku di Pejabat Daerah dan Tanah Jempol...mgkin brg sume angkot esok yg di kuaters nih..
akhir kata
TERIMA KASIH JEMPOL!!!!!!!