Tuesday, March 29, 2011

keliruu

salam semua and hye! ;) ok,,smbil2 carik idea nk buat assgmnt (plagiat adalah dilarang sama sekali) sj nk share kekeliruan yg ada dlm diri nih..cehhhhhh ni dinamakan selera besauuuu,,keinginan bkn men byk tp kene pilih salah satu,,haha almaklumlah *BAJET tu x byk mana

keinginan utk bercuti..yeahh,,,btl2 memerlukan kot..agak tensi kerja shj..
tp mcm nk tggu abis final dulu plak..hmmm
dan tapi lagiiiiiiiiii,,mcm nk bli menatang ni


kameraaaa..ngeeee ;)
tp en hubby adalah menentang sekeras2nya...sbb baru lgi bli kamera aritu (bkn dslr)


seterusnya en hubby nk belikan menatang ni n aku mmg
nak sbb lappy lama da patah riuk..tp xnak sbb nk ipad,,,cmne??haha

ipad!mmg nakkkkk sgt3...tp yg ni pon en hubby menentang sekeras2nya jugak..
haha,,die ckp nnti nk buat assgmnt cmne?
fikir yang terbaik n kene pilih salah satu..


adehhh,,cmne eh?
rasenye mcm xyah bli sume2 di atas ni..
duit tu bawak ke shopping je lagi best kan?hahaha,,terapi yg paling sihat!!
SIHAT la sgt bak kata en hubby... heeee ;)

sekian

4 comments:

tat!n said...

ipad je. :p

Cik Aja said...

hahahhaa..
laki mmg akan ckp cmtuh wehhh..
amek tab please !
:)

wAnNy said...

tatin-insyllh..lmbt lagi kot..mngompol dulu

wAnNy said...

aja-tula pasal kan....sabo jela