Friday, January 21, 2011

souvenir | gift | ole-ole

assalamualaikum wbt n slmt mlm...
hehe,,,smntara menunggu en hubby pulang dpd silat,,mari mengomel..
tgk tajok pon da taw kan..
so,,itu perkara normal,,kalau sedara mara or kawan2 g melencong ke mana2,,
mesti ade bwk blk sumthing..kenang2an katenye...

okay,,yg bwh ni adalah gift2 dari Medan n LA

ini dari Medan,,seperti entry sebelum ni,,ade majlis kawen2 kat sana..
aku x pegi,,so ini adalah habuan nya..as sume org taw,,kat sana baju manik2 n sulam2 adalah murah bangattttttt....tq opah cu... ;)

dan ini pule dari LA..dpd kakak aku..bwk anak2 die bjln atau mghabiskan duit laki die adalah lebih tepat...kwang3..
bkn dua2 aku punye pon..mak aku punye 1..kat sana brand ni x laku mcm kat sini kot..
tq kak b ;)
dah,,sekian sahaja la ye

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waa..
best2...

wAnNy said...

besttt...
haha,,da x taw nk cite ape

Cik Aja said...

hoih gilaaa..
wa pakai nine west tauuu..
sape kata kt sini tak laku???
=P

wAnNy said...

kat sana la dolll..
kat sini mmg la laku
haha