Tuesday, January 25, 2011

hanimun | bercuti | berjalan | mereleasekan tension

salam semua..
okay,,pada sabtu lepas,aku n hubby bercuti ke monte carlo..
tetttt,,menipu sudahh..haha (maafkan saya)
ni sume last minute plan..
jumaat mlm baru decide nk pegi..
sbbnye sume kepala da semak kan,,byk na hutan belantara..
so,kami pon declare nk ke pantai..meluaskan pemandangan..cewahhh

tmptnye dekat je,,sbb last minute kan,,ke PD sajo
avillion admiral cove nama hotel diberi,,
mmg sgt dkt dgn kampong ku..heee ;)
da name pon kampong,,so sume hotel kat PD tu bkn aku penah merasa..

hotel ni quite ok la..
ye r,,sesuwai la dgn harga nya kan..x berapa nk mahal,,x berapa nk murah
toilet bersih,,bilik besar,,pemandangan cun (cehhh,,da macam trip advisor sudah)
abaikannnnn..
dah,,layan gambar je ekkk






waiting area...love it









dah,,sikit je..
kang ade nk muntah lak kan..haha
so,,tq en hubby sbb bwk saya ke sini..
next time kite g tmpt lain lak eh
monte carlo ke...upsssss

sekian

13 comments:

Cik Aja said...

hahahhaa..
motif skang keje asik nk check in je????

wAnNy said...

hahaha..perantin baru kannnn

Cik Aja said...

hahahaha..
lawak laa ko nih..

wAnNy said...

hoihh,,lawak mende nye..
kui3..biasa la tu..blom ade umah sendiri maaaaa..
mane ade privacy kat umah family..kan3..heee ;)))

sue. said...

besnyeeee,.......jeleslarh syg...

wAnNy said...

sue-kawin la cpt2..heee ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa...
besnye...

wAnNy said...
This comment has been removed by the author.
wAnNy said...

bestt,,nnti ko pegi le

aBoi said...

bestnye.. bila aku nak bercuti ni..

wAnNy said...

hihi,,cuti2 nnti pegi la

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

aku tak ada idea lagi lah...ko ada idea tak kat mana aku pulak nak hanimun?

wAnNy said...

bali ade,,phuket ade..haha,,nk dkt PD je