Wednesday, January 26, 2011

pre wedding

salam semua..
mlm td syok tido sbb hujan smpai pagi..sejuk je..
ditambah pulak bahan perasa en hubby dtg jempol mlm td..waa,,lagi la munge2...
kalau en hubby tido sini lagi beshhh!!!
wahh,,tersasar suda..

ok,,aku taw da basi cite nih..
tp aku pedulik ape..aku kan da lame x berblogging..cehhhhh
so,,ini aku up sikit pic pre wedding aku
yg berlangsong pada 20102010...(dgn poyo nye nk bg taw tarikh tu adalah best)kui3
tmpt?melaka sudah..

aku adalah cuti pada hari berkenaan bergegas ke melaka bersama en tunang (pada waktu dan ketika itu ye)
diikuti abang kameraman 3 eko..ehhh,,3 org (maaf)






aku paling suke pic ni kot... ;)



sekian,terima kasih ;)

Tuesday, January 25, 2011

hanimun | bercuti | berjalan | mereleasekan tension

salam semua..
okay,,pada sabtu lepas,aku n hubby bercuti ke monte carlo..
tetttt,,menipu sudahh..haha (maafkan saya)
ni sume last minute plan..
jumaat mlm baru decide nk pegi..
sbbnye sume kepala da semak kan,,byk na hutan belantara..
so,kami pon declare nk ke pantai..meluaskan pemandangan..cewahhh

tmptnye dekat je,,sbb last minute kan,,ke PD sajo
avillion admiral cove nama hotel diberi,,
mmg sgt dkt dgn kampong ku..heee ;)
da name pon kampong,,so sume hotel kat PD tu bkn aku penah merasa..

hotel ni quite ok la..
ye r,,sesuwai la dgn harga nya kan..x berapa nk mahal,,x berapa nk murah
toilet bersih,,bilik besar,,pemandangan cun (cehhh,,da macam trip advisor sudah)
abaikannnnn..
dah,,layan gambar je ekkk






waiting area...love it









dah,,sikit je..
kang ade nk muntah lak kan..haha
so,,tq en hubby sbb bwk saya ke sini..
next time kite g tmpt lain lak eh
monte carlo ke...upsssss

sekian

Monday, January 24, 2011

pertUkarannnn

aku perlukan pertukaran SEGERA!!!!!!!!!!!!!!!!!
sume syarat2 penyertaan da lengkap tauuuu
kasihanilah daku..
sekian

Friday, January 21, 2011

souvenir | gift | ole-ole

assalamualaikum wbt n slmt mlm...
hehe,,,smntara menunggu en hubby pulang dpd silat,,mari mengomel..
tgk tajok pon da taw kan..
so,,itu perkara normal,,kalau sedara mara or kawan2 g melencong ke mana2,,
mesti ade bwk blk sumthing..kenang2an katenye...

okay,,yg bwh ni adalah gift2 dari Medan n LA

ini dari Medan,,seperti entry sebelum ni,,ade majlis kawen2 kat sana..
aku x pegi,,so ini adalah habuan nya..as sume org taw,,kat sana baju manik2 n sulam2 adalah murah bangattttttt....tq opah cu... ;)

dan ini pule dari LA..dpd kakak aku..bwk anak2 die bjln atau mghabiskan duit laki die adalah lebih tepat...kwang3..
bkn dua2 aku punye pon..mak aku punye 1..kat sana brand ni x laku mcm kat sini kot..
tq kak b ;)
dah,,sekian sahaja la ye

Wednesday, January 19, 2011

wedding wedding dan wedding lagi..

assalamualaikum wbt....
heh,,bosan nk buat kerja???yaaa,,mari membebel..
(tensi dgn bos sendiri)huh!!!

ok,,pada 16 januari lepas bersamaan hari ahad,,
berlangsungnya wedding sepupu sepapat saya..Dr. Mohd Syakir & Dr. Riang Salbia Tambunan
org Medan,,sama blaja katenye
lokasinya di holiday villa subang...
resepsi belah ppuan da dibuat pada 8 januari lepas di Medan..
ya,,amat rugi aku x pegi..
sudahhhh,,,layan saja pic nye....

kad undangan

di tepi pintu masok




heeeee ;)



emcee pada mlm itu..mahathir lokman..mmg dio yo la




wink2**

pelamin

gift
the bride n the groom

menu


ibu bapa the bride





gimik membawa masok nasik




menyantap bersama Tuanku Ampuan ape ek?aku pon x sure,,tp kerabat2 Terengganu la

ucapan daripada ibu bapa pengantin lelaki





heh2



ibukuuuu




kakakkuuu

suap2 kek




LAST BUT NOT LEASTTTT!!!!
ngeh2,,harus feeling2 pengantin baru lagi kan...tetttttt


ok,ni ade sikit gambar di Medan
upacara akad nikah
resepsi
nahhh pelamin kauu,,besarrr punye....
**congratez both of u..moge kekal hingga ke akhir hayat..
**pasni ade lagi 3 majlis q...nantikannnn
ok,,sekian....

Tuesday, January 11, 2011

sesi pembersihan sawangggg

Assalammualaikum wbt...
huh,,lebih 3 bln jgk aku menyepi di blog ni kan...hehehe
bkn pe,,da mls plak nk berceloteh kat sini..
ok,,tanpa membuangkan masa lagi,,den nk cito ha
tanggal 19 november 2010,,jam 5.26pm,,aku telah sah bergelar isteri kepada En. Muhammad Amir bin Abdullah.. ;)) syukur alhamdulillah..layan pic jelah...




kite sambong pic resepsi pule....


the pelamin gojes by serimanis bridal house...tq kak ayu,,mmg cantekkkk










ok,,,bertandang pulakkkkk




sekian....
**note:skrg ni blom pregnant lagi...(boleh gitu?)any update i bg taw kat sini ye...haha
**byk lg marathon nk cite nih...next time k...daaaa