Monday, July 12, 2010

babysiTteR...

hollaaa...
bertemu lg pada segmen arini utk membincangkan isu2 pada weekend aritu..
hehehe

jumaat tu bergegas pulang ke seremban utk membeli tiket twillight saga eclipse..
takot habis katenye..pegi2 dpt la tiket,,
mmg plan nk tgk lambat,,so, tiket kol 10.45..
menunggu si dia pulang dpd KL..si dia berkursus induksi umum di INTENGAH,,
sib baek weekend blh blk..
sesampai je die kat seremban,,kami menuju ke nasi arab damsyik di jalan paroi-senawang..
mmg sdp abess.....
nasi yg dihidangkan dlm dulang dan ayam yg mmg marvellous..
terdapat juge pilihan kambing ye tuan2 dan puan2..
mmg lazat wa ckp sama lu..g la try...
mlgnye xde gamba,,sbb org terlalu ramai..so,,meja besa2
tpaksa share meja ngan org..
pastu,,kitorang anta mummy tercinta blk then g MBO...
wyg stat 10.45..
yg x blh blah nye kan..
dlm kol 12.15 cmtu,,blh plak blackout..
gile,,,,x penah2 aku tgk wyg blckout..lame lak tu..
mmg ptg stim abis..da kol 12.45 cmtu org tu kate sape nk refund tiket blh g kaunter,,berduyun2 la org ni kua termasok lah AKU..hahah
dlm ati da maki2 dah..pastu baru nk kua pintu ade akak tu ckp lg 5 minit..
sape yg nk refund blh refund,,klau x stay aje..
aku pon masok blk..x kose aku nk refund,,bile lg nk tgk..
so sambong la cite itu..
ok la,,cume kali ni byk romantikos sikit..hehe
muke adalah puas apabila kua dpd wayang tersebot..hahah..

keesokan harinye pule kami ke shah alam utk jd babysitter akak aku
die ke london bersama husband dan khalil c anje..
so,,yg besar2 ni tggl la ye..haha,,ksian korang

puas aku pikir ape nk buat ngan bdk2 ni..mane nk bawak..
mule2 nk bwk tgk wayang,,pastu mereka2 da tgk lak sume cite..
last2,,aku ckp jom g wet world nk?
wet world tu ade ape?
hahahahahaha,,adoiii ko ni..ksian btol,,celah umah pon x penah pegi..
dsbbkan kemalasan kakak aku..ape daaaaa
so,,kitorang pon g around 3 ptg gitu...
hepi x terkata bdk2 ni,,,suke aku tgk..
then da ngammm ngan en. amir..
kjp pakcu,,kjp uncle,,tah mane 1 korang nk pggl..tp aku tetap KAKAK ok..hahaha
so,mak aku n bibik pon follow..
takot x terjaga plak kan..
so,,mari layan gambau2











ouh,,mereka2 ni sume mmg x takot naik mende2 nih..
mlgnye pic aku xde sape nk amik..sob2..



dlm pkl 7 tu kitorang pon kua,,kanak2 ni mkn mcd pulak..
so,,pegi la bwk..pastu blk..
mlm plak,,aku ingt nk bwk dorang g i-city..
tp masing2 cm x berminat je..
bile tnye blk,,dah nk ikot plak..haihh korang......
so,,pegi la...jem mmg x hengat duniye la,,
kol 10lbh baru dpt paking...mase jem tu kanak2 ni da x saba nk trun..
tula..mule2 ajak x mao...da sampai kau rasakannnnn....



jeng3...nk jugak kannn

okk,,sudahh..mls nk upload byk2...
selebihnye sile tgk di facebook ye..
blk mlm tu kol 12 lbh,,kanak2 sume da melepek..
esok nye plak,,aku bwk dorang g plaza masalam..dok nyebot2 je...
x sampai ati lak tgk..
bkn ade pe pon g situ,,nk game je lbh..
da dimasokkan 3 game dlm PSP baru sonyap..
hmm tghri tu dlm kol 2 aku blk ke seremban
sbbnye kol 3.30 dorang ade klas swimming..
sgt2 enjoy kan..
haikal siap ckp lg kat aku,,
pasni nk ikot la kakak wani g jln..hahaha..baru ko taw..

ok,,tamat sudahhhhh...tata