Thursday, June 10, 2010

upDate!!

yahhhaa...
mari kite update cite weekend aritu..
wahh,,da mcm blog khas utk weekend je kann...
hehehe,,janji hapdett...

ok ye..
jmaat lepas bsamaan 4 jun penduduk taman aku ade buat 1 trip ke cameron highland
rm50 ajo,,poie yo lah kannn..
walopon da pnh pegi 2x..
saje nk nyejukkan badan
org ramai mmg x hengat...
smpai aku kne masok toilet LELAKI utk buang air,,
da la kat tapah lost gile,,trn2 je nmpak bas kiri kanan depan blkg..
da x taw mane kddkan sebenar n kat mane toilet..
nk crk bas pon x jmpe..adehhhh
so,mari la layan gamba....

yeahh,,,kol 5.30 da smpai atas...sape2 yg nk mandi blhlah bbuat demikian di surau yg bhmpiran..tp aku???ouhhh tidak...sojukk beb..tula die muke xmndi,,perot lapau...
ok,,lokasi pertama adalah bee farm..haihh,,x bape nk gema sgt aku nk nengok lebah...

tu diaa...
pasar sayo mayor...ini buah oren
ouh,,mummy ku yg tercinta...luv u..hihi
eh2,,lupe lak nk cite...encik ni pon ikot same..hihi


uuuuiiii,,jagong2 ni mmg tbaek dr ladang taw..gile manesssss...
en.photographer aku ade je nk nyenap
hihi :)

hihi,,da la eh..nk tgk byk lg,,tgk la kat fb..
mlm tu dlm 12 lbh baru la smpai TTJ..
mmg penat abis...
sok nye plak ade 3 knduri kawen nk kne pegi..
rembau,gemas,pilah..
pilah tu je mmbr ofis aku..yg laen mmbr si dia..pnt gile..da la jaoh..

haros aku muslimah..hihi
bersama pengantin di gemas

mlm tu plak g layan muvie cite lagenda budak setan...

not bad r..sedeyyy :"(
pastu senin tu plak aku amik cuti utk bereskan ape yg x beres lg dsbbkan faktor xde mase,,laki aku mggu dpn ade klas,,n yg sbnrnye time ni ade DUWET..haha..so,kami ke klcc utk mmbeli kemeja si dia...

done! tggl wallet n belt je utk si dia..
mlm tu plak g kene ikan bakau kat tlk kmg PD..
sbbnye akak aku sume ade sane,,cuti skola kann..
so,,bdesup r pegi melantak...
malangnya gambar tiada..
aku lupe bwk kamera..
hihi,,so setakat itu sahaja..
selasa mulakan tugas spt biasa..
sekian...

4 comments:

bspotgurl said...

ermm, best jugak kan gi cuti-cuti ni.. release skit tension tu

wAnNy said...

taw xpe..mmg best

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best nye shopping...
;)

wAnNy said...

best,,jgn jeles...hehe