Tuesday, June 22, 2010

almost 60% DONE!!!yeahh

huh,,semakin hampir selesai persediaan hari bahagia kami...
segala urusan yg besar2 spt
katering,pelamin,photographer sume tlh selamat di booking..
dan baru2 ni aku dah setelkan jugak gift di meja mkn pengantin dan jugak bunga telo mlm berinai...
act bunga telo makcik aku nk sponsor,,aritu da g survey ngan die kat SSF..
tp mase g nilai 3,,aku da mcm jatoh cinta lak ngan ade pattern tu,,tros angkat sket..
utk mlm berinai

setakat ni yg blom setel cuma brg2 hantaran n gubahan la 4 sure..
aku tggl nk bli 1 je lg brg die..
pastohh,,kad kawen,,plan nye bln 7 ni nk g tempah..
n lg3,,,GOODIES...
wahhh,ni plg pening..
xtaw la ape nk bg..
idea2?
kalau aku bg cawan ikea je ok x?dan telorrrr...
sbbnye da mls nk bg mknn kat org..bkn org mkn pon..
pnyudahnye TONG SAMPAH.....
arghh,,kusot2..

**saje buat persiapan awal....sbbnye bln 8 da puasa..pastu raya..da tu tunang aku ade kelas..
cpt siap cpt sng ati dan cpt blh rehat..wahhhhh best2

sekian..

17 comments:

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

Wani :oh..aku jumaat ni 25/06/10 baru nak balik ke jb untuk uruskan semuanya...sama la kita wani..heheh...best kan...kawan-kawan yang lain jangan marah ye...

Ajalala: Bila ko pulak nak merancang untuk bagi kawan-kawan makan nasi minyak ko?

Nurul : Aku tau ko takot nak kawen awal sebab ari tu ko cakap tak pandai nak buat baby kan?

Fiza : Ko bila lagi?

Semua kawan-kawan...nanti majlis aku insyallah bulan 12..korang datang beramai-ramai tau..mana tau nanti aku nak wat cabutan bertuah dapat korang ikut aku undur menantu kat sabah...hehe..

syaf said...

wah bestnyer, dah nak kawen..
ok r tuh, siapkan awal2 nanti x pening

SaGiGurlZ said...

waa.. seha.. aku masih mencari lagi ar.. ngeh3.. xpe.. xmo langkah bendul korg2 nih.. insyaAllah aku datang.. papehal gtau awl2.. bile agak2 tarikh korg nih?

wAnNy said...

seha-peh,,xblh blah buat promo kat sini..haha,,btw tahniah..same2 la kite ye..

syaf-taw xpe..mmg best..hihi

fiza-ko nk tnggu pe lg??kawen je..
tarikh aku 20.11.2010..ko sure blk johor nye...raye la katekan...tp ko kne dtg gak..xde, siap sume..haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku nak kawen gak...
huhuhuhu...
;)

wAnNy said...

ceroi-kawennnn la...xde sape mara..hihihi

SaGiGurlZ said...

wany.. 20.11.2010? okeh.. aku dah mark kt kalender aku.. insyaAllah aku g.. huhu..

wAnNy said...

fiza-bagos2...bwk adiah besa2 tau..haha

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

Korang sume..majlis aku nanti 19 Disember 2010 (Ahad) dijemput datang beramai-ramai ye..di Johor Bahru..nanti kalo dah siap confirm tempatnye aku bagi kad kat korang k..tapi kene bawak hadiah yang lebih besar daripada hadiah wani...hik..hik..hik..

Wani: Kenapa ajalala dan Nurul Nadiah senyap je ni...heheh...

wAnNy said...

seha-hahah,,siot je..da la promote kat blog aku,,wakakaka..19 disember ye..aku dijempot kan?heheh..

aku pon xtaw la..x menjengah lg..

tat!n said...

wani..congrats2,hee
awl nye..jeles2! :)
btw,idea cwn ikea tu bagos! hehe

seha,.ko kawen 19.12??
syaza pn same la x slp aku,hoho.
cmne tu?? :)

wAnNy said...

haha,,ayok..da same tarikh..
tula,,aku da buntu x taw nk bg pe..
asik2 makanan je..bosan org..
ko bile plak?

tat!n said...

erm..aku pnh tgk ade org bg cwn ikea ngn muffin..pon oke..
air kotak / air tin pn k gk.brt skit,hehehe.
aku ble lg?ble2 pn buleh..hahaks..tgu org msuk minang.. :p

wAnNy said...

itu la psl..aku pon penah dpt cawan tu..
sonang..
haha,,jgn tggu lame2..
rugi..wakakaka

tat!n said...

tang mano rugi tu weh?
hahaha,.lek2 lu,jgn gopoh2..
duit pn x siap g ha,hehehhe

wAnNy said...

haha,,rugi tang tu la..
cpt2 la ngumpol..

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

sama la kite...
penen gak tu goodift kan. huhuu