Tuesday, December 8, 2009

weEkenD yG PACK laGi???

haiiisyyyooo..
bile mao rest lah...
every week ade je hal eh..lme2 aku tgolek tgh jln..
ni den nk cito an weekend aritu..
sobona eh da x taw nk post entry apo..
cito yo lah weekend aritu..
jmmat aritu,,spt kbiasaan,,aku pulang ke seremban selepas ofis hour..
laki aku da jnji nk banje aku n mummyku mkn..
dsbbkan exam aku yg KANDAS aritu,,korang ingt x??
x ingat xpe,,juz nk g taw,,da LULUS..wahahaha...riang ouhhh...
pasni da xde nk amek2 exam g dah..dok jela ontok2...
so,mlm tu kitowang g mkn kat windmill sajo...
laki aku kate da lme x pekena kambing mbek2...
aik??die nk banje aku,,tp ikot selera die lak ek??
xpe2,,i will follow u~~~~~~hahah
so,,kegedikan kami pon dirakammmm....
taken by mummyku...=))

mummyku da meluat tgk aksi kitorang kot,,hahah,,
xdela,,die ni pemalu..

kamu suke buat muke cmtu ek??kamu ingt comel ke?? =p

hidangan saye...saye lapa taw mase ni,,tu sbb amek nasik...

ni tamak namenye,,mengembek nk,,bkokok pon nak..


mummyku punye

selesai sudahhhh

muko konyang seharusnya begini bulek (BULAT)..hahah..thanx ye kamu..nnti kamu lak lulus exam tu,,saye banje yeh???

ok2,,abes cite psl mkn,,
sabtu tu plak mmbr aku dpd kedah nun jaoh di sane mai sini..act bkn la mai semban tros..die ade kusus kat melaka..so,,weekend free,,die tron r semban..hajat ati die nk g umah mmbr die baru bersalin,,nk tgk beby,,mlgnya x dpt dikesan ade kat mane,,tpon x bjawab,,so,,kitowang ronda2 jela..b4 ni die keje kat kastam seremban,,so,,mase aku praktikal dulu la aku knl,,then die pindah hmpir sthon lebih dah x jmpe..ni baru la jmpe semula..

ni la die,,nasuha...ptg tu die blk melaka semula..

muke saye harus la semak di sini..

ahad tu plak,,pg2 bute da bgn utk mndaftarkan diri kat uitm s.alam..
mmg ramai gile ok,,antara yg plg ramai la,,nk mncecah 1k,,e-pjj sajo..
ari pndftran cm bese la kan,,mmg boring tahap gaban...
da la makbpk aku sebok nk ikot,,mle2 cm segan gak,,,yela,,pjj la pon..
tp bile smpai sane,,blmbak2 parents dorang ikot.. (anak omak??aku dulik ape,,x mntk duwet mkbpk kau2 pon!!)

so,,kol 11 lbh cmtu aku da setel pndftran,,
ptg tu lak kol 2 smpai kol 5 ade tklimat..
ingtkan nk brambos je,,mls nk dgr..
tp pk2 blk,,kang aku x taw pape info lak kan..
bantai la tggu smpai kol 2,,g mkn lua jap pastu msok blk...
da la pns+bosan+mengantok+mnympah pon ade...hahah

so,,fakulti aku ditempatkan di INTEC seksyen 17..bkn dlm uitm tuh..
sbbnye da x ckp tmpat kot..
seminar aku sume buat kat situ..INTEC ni sbnrnya international education centre..
tp aku ni bkn r nk buat A level ok..
mnumpang ajo...heheh...




ya,,lepas ni aku akan bergelar student semula..
terase mude di situ.. (perasannnn)

**hasilnya,,mlm tu mate dok tkulat2 je ngntok..saket pinggang sbb dok lame sgt,,bjln sane sini..da la senin tu nk drive ke jempol lg..duhhh!!!!

**entry ni mngambil mase yg lame tok di post kan,,byk nau gangguan...

thats all....

18 comments:

Nini teDDylicious said...

hee..

mulo2 ckp n9..lopeh tuh elok yo ckp kl kan..??

hahaha!!

wAnNy said...

hahaha..
sajo yo..
x soda dighi jap...

sang puteri said...

i will follow u..
wink2..
ko amek kos ape weh?

wAnNy said...

follow u wherever u will go..
hahah..
ofis mngmnt ajo..

nadya omar said...

wah, seronok la ko, dpt kt intec, kt situ besh kot, library pon besh, harus lepak je kt library tu manjanag sb sysytem kt library situ wat ala2 library kt oversea punya sistem sbb nk student biasa dgn library pas dorg kena fly nnt~ nnt aku nk pratical kt intec library la`

wAnNy said...

aah,,tula tgk cm best je library kat situ..
heheh,,sile la prktikal nadya..
nnti boleh brurusan ngan u..
hehe

fhad said...

aik camno plak ekau leh lulus ni? bagi rasuah ke? lagi satu bdk kecik x mandi ke coz malam kuar makan bju pink esok petang plak bju pink? overnite? hahaha... bwk mak mkn konon.. padahl mempergunakan die tuk snap pict anda berdua kan? wakakaka... so nnt blajar seminngu sekali ke camno?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sibuk² gak...
jgn tergolek tengoh jalan...
hehehehehe...

wAnNy said...

fhad-agak2 r bg rasuah..jujur okeh..wahahahaha..
bju tu laen2 r bdk besar oi...nk dipamerkan jgk ke nnti??wane je same..=p
owh,,mummyku tu bkn tok dpergunakan ye,,hrp mklommm,,mmg nk bwk die,,heheh
bljr tu 1 sem hnye 5 kali sajo..
pueh ati ngan jwpn2 ku??

wAnNy said...

senja-itu la psl..
da xdpt nk rest,,tgolek la daku di tgh jln nnti..
mntk dijaohkannn

SaGiGurlZ said...

aku nak sambung blajo..
tp mak aku tak bg..
mak aku soh aku kawen terus..
uwaaaaa...
tp aku akn pujuk mak aku tok izinkan aku sambung blajo..
tahniah lah ye wany..
hope kamu dapat anugerah dekan...
muahxx

wAnNy said...

hahah,,blaja pon bole kawen gak..
thanx ye fiza,,heheh,,harap2 la..

smoge bjaye mmjuk mak ko itu...

barbie'aisha said...

hui
aq pown xlulus exam ari2 taw
pas2 aq apply balek
tp aq x p
pasal sibok nak pindah kan
hehe
so ble kew kalo thun depan baru p
takot r
hurm

wAnNy said...

thun dpn r apply blk..
lmbt r cmtu..

hans said...

aku tgh gembira ni
dah grad
mari kita sama2 bergembira tepuk tangan sama2(nyanyi lagu sudirman lak)

wAnNy said...

haha,,congrat2...

Nur -al- Ain said...

ade la nk tau perkembangan kak ni.. hahaha! mane leh kak ni 'lebih'... BAHAHAHA. ayu yg promote blog kak ni ni haaaa,

wAnNy said...

hahah,,korang mmg..
mane leh tgk aku lebih kan...
miahahahahah