Saturday, December 26, 2009

cUti-cUti ke lAnGkaWi.....

hmm,,aku baru je pulang dpd langkawi semalam sempena cuti2 msia aku utk thn nih.
hehe,,act ni mmg aktiviti kitowang every year..
bapak aku mesti bwk jln ujg2 thn..
so,,ikot aje lah kannn...
mslh bapak aku ni 1 je,,
xde la tmpt laen nk pegi,,x langkawi,,penang..
adeh,,aku nek bosan ok..
smpai jln langkawi tu da nek hafal..



yg menarik nye kali ni,,ayahanda aku nk bwk opah aku skali...
ni la my granny,,heheh



ketibaan penuh gedik..hahah,,act ni 1st time aku nek air asia..
ok la,,xbyk beza ngan MAS..hrga pon bptotan..
juz xde minuman la,,kne beli,,nk kurangkan bajet bole la terbang dgn air asia..
mmg jaoh lbh murah dpd MAS...wahh,,promote gitu..



my beloved mummy,,hehe


dataran lang..
da bpuluh2 kali pegi pon aku still nk snap gak pic kat sini..
sengal...


kerdil nye aku di sisi mu lang...

the next day,,aku g makam mahsuri...
sbbnye bwk opah aku tu tgk...

ni telaga kat mahsuri tu..
opah aku dgn bgganye jd model perigi,,hehe

dgn ayahanda ku...

act byk lg tmpt yg kitowang pegi that day..
underwater world,beras terbakar,pdg matsirat,shopping plak bese la,,kat idaman suri n pekan kuah....
tp mls plak nk nyenap..
sbbnye sgt panas,,mood utk bgambar adalah tiada....


ni merupakan koleksi coklat yg dibeli,,,
tmsok org kirim la...heheh
coklat mmg mura dowhh


see!!!pegi 3 beg je ok,,blk berbeg2...
mak aku ye2 je ckp xnk bli pape la,,ssh bwk la,,
at last bantai gak beli...tula die mak2 kite ni kan..
pantang jmpe piok blange..slagi x pnoh umah,,slagi tu mmbeli...

tu jela,,
3 ari 2 mlm yg memenatkan smpai aku demam2 ha..
saket2 badan aku taw,,
bjln x hengat...

ouhh ye,,lupe lak..
td fhad dtg semban,,jmpe blogger2 gak...so,,aku g amek bju kat die
so sorry la fhad ye,,
amek bju je,,mmg xsehat n ade hal td,,tu x dpt join..
maybe next time ajo...

ok la ye,,
aku pon da ngntok,,mate tkulat2 ha..
tido dulu..
see ya!!!

9 comments:

Syahir Darksyde said...

seronoknya pegi bercuti dgn family. dah lame tak rase

wAnNy said...

uhhh,,mmg best..
pegi la...
=))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tak beli coklat tak patut la...
nie lagi satu kwn blog aku ade nenek...
huhuhuhu...
rindu arwah opah...
nice holiday...

wAnNy said...

hmm taw xpe..
mmg wajib bli coklat..
heheh,,
rindukan opah??
sedekah la al-fatihah byk2 ye..
=))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sentiasa sedekahkan...

wAnNy said...

bgs la...=))

hans said...

lamanya aku xpegi langkawi

ajalalala said...

bpk ko lupe ke nk bwk menantu?
kekekekekkk..

wAnNy said...

hans-sile la pegi..da best skrg..

aja-tawu xpe..die lupe tuh,,smpai ati die..hahaha