Wednesday, November 4, 2009

blogGer's GathEr GatheriNgggg 2009

BLOGGER'S GATHERING 09

DATE : 19.12.2009
VENUE : GENTING THEME PARK (meet at KL SENTRAL)
FEES : WILL BE CONFIRMED LATER
(included t-shirt and souvenirs)

so, pd rakan blogger yg berminat untuk menyertai gathering ni, leh la bg info anda ke fhadlow86@yahoo.com sila bg maklumat seperti yg dinyatakan di bawah :

nama :
url blog :
emel :
ym :
no fon :

kepada kawan2 blogger diharapkan dapat menghebahkan pd rakan2 blogger yg lain mengenai gathering blogger ini supaya lebih ramai blogger yg akan turut serta bagi memeriahkn lg gathering kita pd hari tersebut....
x dilupakan, kepada rakan2 yg ade idea kreatif mengenai design t-shirt blogger kite, bole la bg cadangan anda ke emel yg dinyatakan di atas ye... nk tolong design terus pon bole...so, hope korg sume leh bg support utk kite jayakan gathering blogger kite...ajak ramai2 kawan join ye...

10 comments:

jai@jezz said...

errmmm.... nk pegi ke.. tak nak..????

wAnNy said...

pegi la,,pegi la..best tuhhh..
=))

meera said...

join gak ea wanny...
takder aral lintang kiter jmpa di sana ea..
thanks be my followers..

salam perkenalan ya...

wAnNy said...

insyllh...
x cnfrm lg..
slm pknln juge....=))

fhad said...

wanny kamu wajib ikot gath ni.. jgn ngade2 xnk g... hehehe

wAnNy said...

alaaa...
nape??
wanny kne tgk dulu tarikh tu ok ke x..
hehe

Hisham said...

hye salam jengah...nice blog...i nk ikut...hehe
i link u k

Mr. J @ pengerindu.com said...

hai wanny, rasa nak join ni.. haha..

salam kenal .
Mr J. (seremban 2)
www.pengeRindu.com

Mr. J @ pengerindu.com said...

btw , tarikh comform 19.12 ? hari Khamis?

wAnNy said...

aiyooo...19.12 tu kan sabtu bang oii..
19.11 yg kames...